Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Hvala vam na pretplati!
git ate svoj inbox, dobit ćete ekskluzivni kupon odmah!
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE
top banner

Jedinstveni namještaj izrađen od obnovljenog drveta

 

U okviru našeg modernog potrošačkog društva vidaXL nastoji doprinijeti održivosti proizvodnjom lijepe kolekcije namještaja od obnovljenog drva. Koristeći različite vrste obnovljenog drva, možemo stvoriti lijepe i jedinstvene komade namještaja. Svaka vrsta drveta ima svoju priču i izgleda drugačije. Hrapavi izgled pruža recikliranom namještaju izvanredan karakter. Budući da je drvetu pružen drugi život, stvara manje napora za okoliš. Lijepi ormarić u vašoj dnevnoj sobi i doprinos boljem okruženju: što biste više mogli poželjeti!

 

 

Kombiniranje različitih vrsta izdržljivog drveta

 

U našem rasponu namještaja od obnovljenog drva kombiniramo nekoliko vrsta drveta. Primjeri su tikovina, sheesham, bagrem, mango i palisander. Sve ove vrste drveta imaju svoje osobine kada je u pitanju tvrdoća, grubost, zrno i boja. Recikliranjem drveta i kombiniranjem u jedan komad namještaja kreira se proizvod koji nećete naći u svakoj dnevnoj sobi. To mislimo bukvalno, jer svaki jedinstveni komad drveta može se samo jednom reciklirati. Zato je važno imati na umu da se proizvod koji naručite može razlikovati od slike koju vidite na web shop-u!

 

 

Ručno izrađen i robustan

 

Sav namještaj od obnovljenog drveta je potpuno ručno izrađen. Komadi drveta su odabrani na takav način da se boje dobro uklapaju i da namještaj čini jednu koherentnu cjelinu. Namještaj ima različite stilove, od modernog do industrijskog, pa čak i klasičnog. To znači da možete pronaći komad recikliranog namještaja za svaki stil u kolekciji vidaXL. 

Poredaj po:
Najprodavaniji
Cijena:
Filter
Pokaži više
PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Ekskluzivne ponude za naše članove

Proizvodi u prodaji

Novi dolasci i trendovi

Dobivate 40 Kn popusta**

vidaXL poštuje vašu privatnost
*Otkazati je moguće u bilo koje vrijeme
**Sa potrošnjom od 800 KN na vidaXL proizvodima