Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Opis

Ova barska stolica od obnovljenog drva ima antikni izgled, te je bezvremenski dodatak za vašu sobu. Prikladna je za klasične i suvremene stilove uređenja. Stolica ima oslonac za noge, što znači da će vam pružiti optimalnu udobnost prilikom sjedenja. Zahvaljujući svojoj čvrstoj konstrukciji, stolica je veoma izdržljiva.

 

Ova barska stolica izrađena je od obnovljenog drva, što znači da je svaki komad namještaja jedinstven i pomalo drugačiji od drugih. Namještaj izrađen od obnovljenog drva ima karakteristike raznih vrsta drveća kao što su sheesham, tikovina, palisander, akacija, mango, saal, itd. Obnovljeno drvo je čvrsto, stabilno, izdržljivo i prekrasno. Znakovi korištenja i vidljiva struktura godova potiču nove generacije da otkriju njegovu povijest. Čuvajući ovaj komad namještaja u svom domu, pridonijet ćete konceptu očuvanja resursa, zaštite okoliša i održivog razvoja.

 

Vrhunska ručna izrada je zaslužna za spektakularan vintage izgled ovog stolca i daje mu dašak egzotike. Svaki korak u procesu rekombiniranja, poliranja, bojenja ili premazivanja voskom je pažljivo izveden. Ovaj antikni visoki barski stolac će zasigurno biti savršen dodatak za vaš dom!

 

Važna napomena: Boje variraju od komada do komada, što čini svaki naš stolac jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

Specifikacije

  • Materijal: Raznobojno masivno obnovljeno drvo
  • Ukupna veličina: 30 x 75 cm (Φ x V)
  • U potpunosti ručno izrađen
  • Poliran, djelomično obojan i premazan voskom
  • EAN: 8718475916239
  • SKU: 241647
  • Brand: vidaXL

vidaXL Barska stolica od masivnog obnovljenog drva

Brend : vidaXL
Prodavač : vidaXL
739 kn
Uklj. PDV
Na zalihi
BESPLATNA dostava, BESPLATAN povrat
Vrijeme isporuke: 4 radnih dana
Loading...