Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

 

Uvijek dobra pogodba s vidaXL popustima i ponudama!

Provjeravajte ovu stranicu frekventno kako nikad ne biste propustili vidaXL kupon kod! Na ovoj stranici pronaći ćete praktičan pregled trenutnih kodova za popust, kako biste uvijek mogli iskoristiti najbolje ponude. Da li kupon kod ne odgovara vašim željama? U tom slučaju, pogledajte naše dnevne ili tjedne ponude ili se prijavite za naš newsletter.

Sretna kupovina!


 

 

     10 % popusta na vanjske konstrukcije>     

 uz kod:  GAZEBO20HR 

 

 

 Upotrijebite kôd kako biste ostvarili popust na vanjske konstrukcije vidljive na stranici kampanje. Minimalna vrijednost narudžbe 1119 kn.

Ne može se kombinirati s drugim kupon kodovima.

Vrijedi od:  2020-03-30

Vrijedi do:  2020-04-30

 

 

Ne postoji odgovarajući kupon kod za nešto što stvarno želite kupiti? U tom slučaju, prijavite se za naš newsletter! Dobit ćete 40 HRK popusta na narudžbu i bićete u tijeku sa svim našim vijestima, inspiracijama, posebnim ponudama i rasprodajama!



 

 

Na ovoj stranici pronaći ćete najnovije vidaXL dnevne i tjedne ponude. Nikada ne propustite posebnu ponudu za svoje omiljene proizvode i otkrijte ponude sada!

 



Provjerite kupon kodove i iskoristite posebne ponude i rasprodaje!

 U vidaXL, doista cijenimo dobru cijenu. Što može biti bolje od kupnje omiljenih proizvoda s lijepim popustom! Zato ćemo vam redovito pružiti priliku da kupujete razne proizvode po najnižim cijenama. Obratite pozornost na vidaXL kupon kodove, koje ćete naći na ovoj stranici. Osim velikih popusta, uvijek možete pretpostaviti da je dostava i isporuka 100% besplatna, bez obzira kupujete li sitnu viseću mrežu, ogroman set vrtnog namještaja ili neke skandinavske kuhinjske stolice.

 

Nikada više ne propustite posebnu ponudu ili kupon kod!

Prijavite se za naš newsletter tako da nikada ne propustite posebne ponude, ekskluzivne rasprodaje ili kupon kodove. Obavijestit ćemo vas najnovijim vijestima i trendovima, posebnim ponudama i novim proizvodima u našem asortimanu. Kada se prijavite, čak ćete primiti popust od 40 HRK na sljedećoj narudžbi.

 

Proizvodi koji se stavljaju u središte pozornosti za jedan dan ili čak cijeli tjedan.

Svi naši proizvodi zaslužuju posebnu pažnju. Zato ćete naći naše slatke dnevne ponude koje se mogu kretati od unutarnjeg i vrtnog namještaja do bicikala za vježbanje i alata. Kada je riječ o našim svakodnevnim ponudama, važno je da brzo djelujete, jer traju samo 24 sata. Ako vam treba više vremena, uvijek možete uživati u našim tjednim ponudama. Te ponude, kao što ste već pogodili, traju cijeli tjedan. Ovdje ćete naći i razne odlične proizvode po još boljoj cijeni.

 

Dakle označite ovu stranicu, prijavite se za naš newsletter i nikad više ne propustite vidaXL posebnu ponudu ili popustni kod!