Kutne vrtne sofe

null

Udobne kutne vrtne sofe

Kupite svoju kutnu vrtnu sofu na vidaXL-u ako želite udobno sjediti ovog ljeta! Pri odabiru vrtnog namještaja, važno je imati dovoljno mjesta za sjedenje. Možete se odlučiti za vrtnu klupu i nekoliko stolica, ali prostrana vrtna sofa u obliku slova L još je bolja. S tako udobnom garniturom, uživat ćete u svakom satu opuštanja na suncu.

 

Kutne vrtne sofe u različitim stilovima

Vrtne sofe vidaXL u obliku slova L kutne su sofe kojima je jedna strana duža od druge, poput slova L. To mogu biti sofe za 3, 4, 5 ili čak 6 osoba. Kutne sofe mogu se sastaviti ili sastojati od modularnih sofa koje možete pomicati u bilo koji oblik koji želite. Sofa u obliku slova L savršena je kad pozovete više prijatelja, budući da je lako razgovarati sa svima. Te sofe mogu čak imati i zasebni otoman koji po potrebi funkcionira kao dodatni stolić. Uz modularne sofe poput ovih, postoji puno fleksibilnosti i uvijek možete bez napora preurediti svoj vrt.

 

Kutne vrtne sofe – jednostavne za sastavljanje i pomicanje

Možete odabrati kutnu vrtnu sofu napravljenu od poliratana kako biste bili sigurni da su svi dijelovi lagani. Tako će spremanje vaše vrtne sofe zimi biti lako. Štoviše, poliratan je moderan materijal koji ima dug vijek trajanja, otporan je na vremenske utjecaje i jednostavan za čišćenje. Vrtne sofe u obliku slova L imaju metalni okvir koji je izrađen od čelika obloženog prahom i ne hrđa. Za apsolutnu udobnost, imamo jastuke za sjedala i naslone u odgovarajućim bojama za svoje kutne vrtne sofe. Obavezno spremite svoje setove vrtnog namještaja u slučaju jake kiše, oluje ili snijega.

Prikaži više Prikaži manje
(0 rezultata)