Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Hvala vam na pretplati!
git ate svoj inbox, dobit ćete ekskluzivni kupon odmah!
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

O vidaXL

vidaXL – Živjeti za manje

vidaXL je međunarodna online maloprodajna trgovina. "Nudimo širok izbor proizvoda, s tisućama artikala za dom, vrt, garažu, uradi-sam ili odjeću. Još više, u svim zemljama u kojima smo aktivni imamo službu za korisnike u materinjim jezicima. Ovdje možete pogledati film o našoj kompaniji:

 

 

Zašto postojimo?

Potrošači postaju sve više osviješteni o cijenama. vidaXL nudi proizvode za kuću i okolicu kuće po dostupnim cijenama, pa sve proizvode želimo učiniti što dostupnijima što većem broju potrošača.
 

Kako ćemo to doseći?

Biramo proizvode za kojima je visoka potražnja i dobivamo ih direktno od proizvođača u masovnim količinama. U mogućnosti smo utjecati na dizajn i pakiranje proizvoda, čime ih možemo prilagoditi za čitavi lanac nabave, zbog čega naši kupci u konačnici mogu platiti veoma razumnu cijenu za njih.
 

Za koga?

Naše proizvode prodajemo štedljivim kupcima diljem Europe, SAD-a i Australije preko 31 web trgovine, i cijelo vrijeme naporno radimo da se proširimo i dosegnemo još veći broj kupaca. 

Naša priča

Sve je počelo s online prodajom proizvoda malih razmjera, ali smo ubrzo dobili ne samo veliki rast, nego i proizvodnju pod vlastitim brandom. Broj proizvoda proizvedenih pod vidaXL brandom eksponencijalno je rastao, i proširili smo tržište na nekoliko europskih država. VidaXL.com web trgovine bile su logičan sljedeći korak u našoj priči o uspjehu. Uspješnost kompanije leži u vlastitoj proizvodnji i ponudi proizvoda s veoma konkurentnim cijenama, a istodobno neprestano tražimo smanjenje troškova proizvodnje, bez kompromitiranja kvalitete proizvoda. Ovdje su postavljeni temelji za učinkovitu organizaciju s jasnim i isključivim fokusom na vrijednost novca.
 

Što obećajemo našim kupcima

Kao naš kupac možete nas držati za sljedeća obećanja:
 

Dobra cijena

Ništa ne mrzimo više nego pretjerano trošenje novca na proizvode, i vjerujemo da nismo jedini. Održavanjem potpune kontrole svih procesa u proizvodnom lancu zvijek ćemo Vam moći ponuditi proizvode po konkurentnoj cijeni.
 

Dobra usluga

Imamo dobru službu za korisnike naših usluga. Ako imate pitanje o proizvodu, dostavi ili plaćanju, agenti naše službe za korisnike uvijek su spremni pomoći, i to na vašem materinjem jeziku. Dostava i povrat robe uvijek su besplatni u vidaXL-ovim web trgovinama. Naravno da nešto može poći po zlu, a u tom slučaju Vam obećajemo rješenje problema koje će biti po vašoj mjeri.
 

Dobar osjećaj

Kupovanje kod vidaXL-a pruža Vam zadovoljstvo. vidaXLove proizvode možete kupiti preko bilo koje platforme na kojoj volite kupovati, i povrh toga obećajemo da će Vam vidaXLova dostava dati osjećaj da ste napravili dobar posao.

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER
checkmark

Ekskluzivne ponude za naše članove

checkmark

Proizvodi u prodaji

checkmark

Novi dolasci i trendovi

checkmark

Dobivate 40 Kn popusta**

vidaXL poštuje vašu privatnost
*Otkazati je moguće u bilo koje vrijeme
**Sa potrošnjom od 800 KN na vidaXL proizvodima