Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Sada ćete početi primati naš newsletter!
assortment_usp
Provjeravajte svoj inbox, u roku od nekoliko sati primit ćete email s kupon kodom.
*Minimalna vrijednost narudžbe je 800kn,-. Popust vrijedi samo za proizvode marke vidaXL. vidaXL poštuje vašu privatnost. U bilo kojem trenutku možete otkazati prijavu.
close
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

O vidaXL

vidaXL – Živjeti za manje

vidaXL je međunarodna online maloprodajna trgovina. "Nudimo širok izbor proizvoda, s tisućama artikala za dom, vrt, garažu, uradi-sam ili odjeću. Još više, u svim zemljama u kojima smo aktivni imamo službu za korisnike u materinjim jezicima. Ovdje možete pogledati film o našoj kompaniji:

 

 

Zašto postojimo?

Potrošači postaju sve više osviješteni o cijenama. vidaXL nudi proizvode za kuću i okolicu kuće po dostupnim cijenama, pa sve proizvode želimo učiniti što dostupnijima što većem broju potrošača.
 

Kako ćemo to doseći?

Biramo proizvode za kojima je visoka potražnja i dobivamo ih direktno od proizvođača u masovnim količinama. U mogućnosti smo utjecati na dizajn i pakiranje proizvoda, čime ih možemo prilagoditi za čitavi lanac nabave, zbog čega naši kupci u konačnici mogu platiti veoma razumnu cijenu za njih.
 

Za koga?

Naše proizvode prodajemo štedljivim kupcima diljem Europe, SAD-a i Australije preko 31 web trgovine, i cijelo vrijeme naporno radimo da se proširimo i dosegnemo još veći broj kupaca. 

Naša priča

Sve je počelo s online prodajom proizvoda malih razmjera, ali smo ubrzo dobili ne samo veliki rast, nego i proizvodnju pod vlastitim brandom. Broj proizvoda proizvedenih pod vidaXL brandom eksponencijalno je rastao, i proširili smo tržište na nekoliko europskih država. VidaXL.com web trgovine bile su logičan sljedeći korak u našoj priči o uspjehu. Uspješnost kompanije leži u vlastitoj proizvodnji i ponudi proizvoda s veoma konkurentnim cijenama, a istodobno neprestano tražimo smanjenje troškova proizvodnje, bez kompromitiranja kvalitete proizvoda. Ovdje su postavljeni temelji za učinkovitu organizaciju s jasnim i isključivim fokusom na vrijednost novca.
 

Što obećajemo našim kupcima

Kao naš kupac možete nas držati za sljedeća obećanja:
 

Dobra cijena

Ništa ne mrzimo više nego pretjerano trošenje novca na proizvode, i vjerujemo da nismo jedini. Održavanjem potpune kontrole svih procesa u proizvodnom lancu zvijek ćemo Vam moći ponuditi proizvode po konkurentnoj cijeni.
 

Dobra usluga

Imamo dobru službu za korisnike naših usluga. Ako imate pitanje o proizvodu, dostavi ili plaćanju, agenti naše službe za korisnike uvijek su spremni pomoći, i to na vašem materinjem jeziku. Dostava i povrat robe uvijek su besplatni u vidaXL-ovim web trgovinama. Naravno da nešto može poći po zlu, a u tom slučaju Vam obećajemo rješenje problema koje će biti po vašoj mjeri.
 

Dobar osjećaj

Kupovanje kod vidaXL-a pruža Vam zadovoljstvo. vidaXLove proizvode možete kupiti preko bilo koje platforme na kojoj volite kupovati, i povrh toga obećajemo da će Vam vidaXLova dostava dati osjećaj da ste napravili dobar posao.

Preostalo vrijeme:
Trenutna ponuda:
Ne propustite naše promocije
40 kn,- popust*
checkmark

Ponude samo za Ekskluzivne Pretplatnike

checkmark

Pogledajte naše nove proizvode

checkmark

Ažuriranje svih naših kupona za popust

checkmark

Izravna inspiracija iz najnovijih trendova

40 kn,- popust*
smiley_joy
Prijavite se za naš newsletter
*Minimalna vrijednost narudžbe je 800kn,-. Popust vrijedi samo za proizvode marke vidaXL. vidaXL poštuje vašu privatnost. U bilo kojem trenutku možete otkazati prijavu.
close