Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Sada ćete početi primati naš newsletter!
assortment_usp
Provjeravajte svoj inbox, u roku od nekoliko sati primit ćete email s kupon kodom.
*Minimalna vrijednost narudžbe je 800kn,-. Popust vrijedi samo za proizvode marke vidaXL. vidaXL poštuje vašu privatnost. U bilo kojem trenutku možete otkazati prijavu.
close
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

Povratna politika

Na vidaXL.hr nudimo periodio za razmišljane od 30 dana od dana primitka.
Unutar tog vremena možete pogledati članak i koristit ga kao što bi u trgovini. Čim ste stavili članak na koristi,period za razmišljane je završen.

Savjetujemo vam da snažno provjerite sadržaj članka odmah nakon primitka. Ako je oštećen ili nepotpun javite nam obratite se našem timu uslugama kupaca. Ako ste nezadovoljni s člankom, moguće je da se to vratiti. To je također slučaj za carinjenje i prodaju članaka. Možete ga vratiti ako je:

  1. Članak je kompletan
  2. Ako je u originalnom pakiranju te u prvobitnom stanju.

Morate kontaktirati našu službu za korisnike u roku od 30 dana kako bi nas obavijestili da želite vratiti (dio) vaše narudžbe. Mi ćemo vam vratiti punu uplatu i izvršiti u roku od 14 dana nakon što se vratio članak.

Možete nas lako obavijestiti ako želite da vratite Vašu narudžbu, izravno sa Vašeg vidaXL računa. Idite na "Moje narudžbe" i kliknite na "Povratak". Ako želite vratiti proizvode, molimo Vas da nas obavijestite u roku od 30 dana nakon isporuke. Također nas možete obavijestiti putem telefona: 01 777 6194.

Nakon dojave ćemo vam poslati povratne informacije. Nakon toga možete zakazati sastanak da se pokupila vrati. Preporučujemo da se pošalje proizvod natrag na vašu volju jel navedeni prijevoz je besplatan.

Vratit ćemo vam punu uplatu koju ste izvršili u roku od 14 dana nakon što smo dobili vraćeni proizvod. Imajte na umu da, koliko god je to tehnički moguće, povrat će biti izdan na isti račun i na isti način kao i za postavljanje narudžbe.

Povlačenje proizvoda


Prilog(s)

Uvjeti i odredbe
Povratna politika
Obrazac za povrat robe
Obrazac za model za odstupanje (EU)

Preostalo vrijeme:
Trenutna ponuda:
Ne propustite naše promocije
40 kn,- popust*
checkmark

Ponude samo za Ekskluzivne Pretplatnike

checkmark

Pogledajte naše nove proizvode

checkmark

Ažuriranje svih naših kupona za popust

checkmark

Izravna inspiracija iz najnovijih trendova

40 kn,- popust*
smiley_joy
Prijavite se za naš newsletter
*Minimalna vrijednost narudžbe je 800kn,-. Popust vrijedi samo za proizvode marke vidaXL. vidaXL poštuje vašu privatnost. U bilo kojem trenutku možete otkazati prijavu.
close