Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Kućni ljubimci

Prikazuje se: 1-48 of 542
  • ...

Oprema za kućne ljubimce na vidaXL

Kada tražite proizvode za svoje najbolje prijatelje, sigurno ćete naći ono što tražite na vidaXL. Imamo sve za Vaše pse, mačke, ali i ptice i ribe. Vaš će kućni ljubimac učiniti život kod kuće mnogo zabavnijim. Nakon posla, uvijek je netko sretan što vas vidi, traži pažnju i želi se igrati vani. Tražite li opremu za novog kućnog ljubimca ili vaš slatki pas zaslužuje novi remen ili vaš papagaj novo igralište? Pogledajte našu opremu za kućne ljubimce na vidaXL.hr.

U šetnji s opremom za ljubimce

Zabavno je izaći u lijepu šetnju sa svojim psom. Na vidaXL ćete naći lijepe vrtne klupe, kolica i vrećice za ljubimce. Kad idete u grad i želite povesti svog slatkog malog psa, možda ćete ga vidjeti kako se sve više i više zamara. Naša kolica su izvrsno rješenje za poslijepodne u gradu ili šetnje parkom. Možete ga jednostavno saviti i nositi sa sobom u automobilu. Pogledajte našu opremu za kućne ljubimce i izaberite samo najbolje proizvode za Vašeg voljenog ljubimca.

Od grebalica do hrane za ribe

Za najveći asortiman u priboru za životinje i kućne ljubimce, morate biti na vidaXL. Mislili smo čak i na  opuštanje Vašeg hrčka s našom vrlo popularnom mrežom za hrčke. Pogledajte sve naše proizvode i naručite svoje omiljene proizvode brzo i jednostavno. Vaši kućni ljubimci bit će najsretniji na planeti.

Prikaži više