Unutarnji prostori

Želite preurediti neke prostorije u kući? Došli ste na najbolje mjesto za ideje za interijer na vidaXL-u!


@wonenbijchan

Dnevni boravak


@vena_an

Blagovaonica


@ourludlowlife

Kućni ured


@rhomeandstyle

Spavaća soba


@haleys_cozy_home

Dječja soba


Popularni unutarnji artikli:

-10%
+ 5 opcije
76.71 €

Uklj. PDV

578.00 kn

Uklj. PDV
Vanjski prostori

Vanjski prostori nude proširenje vašeg doma koje je i praktično i lijepo.


Popularni vanjski artikli:

-10%
116.66 €

Uklj. PDV

879.00 kn

Uklj. PDV

135.38 €

Uklj. PDV

1,020.00 kn

Uklj. PDV

Ponuda
+ 6 opcije
99.14 €

Uklj. PDV

19.83 eur / m²

747.00 kn

Uklj. PDV

110.8 kn / m²

Ponuda

Uklj. PDV

21.73 eur / m²

524.00 kn

Uklj. PDV

184.38 kn / m²

Ponuda
+ 2 opcije
45.79 €

Uklj. PDV

345.00 kn

Uklj. PDV
Nedavni nadahnjujući i informativni članci

Ponekad morate kopati kako biste pronašli.Više nadahnuća


 

Iz naše trgovine u vaš dom – Pridružite se galeriji #sharemevidaxl!

Nadahnite se uz vidaXL!

Želite li urediti dom svojih snova? Osim široke palete proizvoda među kojima možete birati, trebat će vam i malo nadahnuća za dom. Kako bismo vas proveli kroz najpoznatije stilove i najljepše trenutne trendove, napravili smo ovo nevjerojatno korisno područje za nadahnuće. Razmotrite naš blog kao primjer. Svaka objava na blogu nudi vrijedno nadahnuće za uređenje interijera, savjete za uređenje i rješenja za opremanje.

Nadalje, osmislili smo neke detaljne vodiče za kupnju neophodnih proizvoda kako bismo vam pomogli pri donošenju odluke o kupnji. Za više nadahnuća za dom i vrt i kako bi vam opremanje bilo lakše, nudimo vam priliku da uredite jednu po jednu prostoriju. To će vam pomoći da se usredotočite samo na odlučivanje o uređenju i namještaju za taj određeni dio, za dom koji je savršeno usklađen s vašim potrebama.


#sharemevidaXL: naši proizvodi, vaš stil

Istina je da crpimo nadahnuće za svoj dom iz stvarnih domova i ljudi koji integriraju naša rješenja za opremanje i savjete za uređenje u svoj prostor. Dakle, naši potrošači stvarni su junaci koji nas nadahnjuju. Zahvaljujemo im što su podijelili uređenje svog doma s nama i smatramo ga odličnim izvorom nadahnuća za uređenje doma i vrta.

Kao rezultat toga, stvorili smo mjesto gdje se svi stilovi i trendovi uređenja doma iz 2022. godine spajaju, a naši su klijenti u središtu pozornosti. Nadahnite se kreacijama naših klijenata tako da posjetite našu stranicu #sharemevidaxl , potpuno posvećenu proslavi vas i vašeg kreativnog dizajna. Tu ćete pronaći veliku raznolikost naših proizvoda, primijenjenih u stvarnim uređenjima doma. Moći ćete također vidjeti kako se oni mogu uklopiti u vaše uređenje, što će vam pružiti široko razumijevanje toga kako urediti idealan dom. Želite li i vi sudjelovati? Provjerite uvjete ovdje!


Prijavite se za nadahnjujuće newslettere

Jeste li znali da najbolje nadahnuće za uređenje interijera počinje s povremenom e-poštom? Predstavljamo vam svoje nadahnjujuće newslettere! Za početak, samo se prijavite, a mi ćemo vam poslati svoje nevjerojatno korisne newslettere. Od nadahnuća za dom i vrt preko ideja za uređenje do ogromnih kolekcija zanimljivih stvari koje bi svaka kuća trebala imati, naši newsletteri imaju sve.

Prvi ćete saznati više o novim objavama na blogu, uzbudljivim trendovima i novosti o popularnim stilovima dizajna. U osnovi, sve što vam je potrebno kao nadahnuće za projekte uređenja i opremanja vaše kuće i vrta. Pretplatite se na naše nadahnjujuće newslettere i pridružite se zajednici vidaXL!