Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Namještaj

Prikazuje se: 1-48 of 14696
  • ...

Kupi svoj namještaj online na vidaXL

Vaša potraga za novim namještajem je došla kraju! vidaXL je poznata po svom vrlo velikom asortimanu, gdje pokušavamo zadržati na umu i osobni ukus svih naših kupaca. Ovih dana postaje sve popularnija kupnja namještaja online. Naći ćete veliki izbor proizvoda koje možete usporediti bez ikakvih problema. Ne morate više ići u posebne trgovine za svaku vrstu namještaja: sve se može naći na jednom mjestu.

Uživajte u online kupovini namještaja

Budući da je naš asortiman tako velik, želimo istaknuti neke od naših kategorija za Vas. Nastojimo na tome da Vaš izbor bude malo lakši! Tražite li jedinstveni, luksuzni lounge set za vani? Onda ste definitivno došli na pravo mjesto. Naći ćete i manje i velike setove, svi visokog kvaliteta. Lijepi kauč za Vašu dnevnu sobu također možete pronaći na vidaXL. Pogledajte naše moderne dvosjede i trosjede ili elegantne chesterfield sofe. Posljednje, ali ne i najmanje važno, želimo spomenuti naše ormare. Mali, veliki, izrađeni od prekrasnog obnovljenog drveta različitih stilova – sav naš povoljni namještaj je jedinstven i sigurno će privlačiti poglede.

Jednostavno postavite narudžbu i kupite svoj namještaj online

Kada pronađete namještaj svojih snova, rado ćete čuti da imamo besplatnu dostavu i povratak. Na vidaXL, ono što vidite je ono što dobijete. Pogledajte naš namještaj i odaberite nešto što Vas čini sretnim!

Prikaži više