vidaXL ima više od 10 godina iskustva u prekograničnoj e-trgovini i nudi vam priliku da brzo i bez napora povećate svoju prodaju. Prijavite se danas za naš Partnerski program i iskoristite naše ponude!

Pomoći ćemo vam rasti i privući nove kupce uz naše najbolje ponude. Imat ćete pristup našim feedovima proizvoda, kuponima i drugim marketinškim materijalima. Vaš upravitelj računa bit će u kontaktu s vama i zajedno ćete stvarati jedinstvene ponude, prilagođene vašim potrebama. Istaknite se uz Partnerski program vidaXL-a!

 

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Radimo s vidaXL-om kao pridruženi partner već skoro tri godine i oduvijek su jedan od naših najboljih partnera. vidaXL uvijek je otvoren za isprobavanje novih ideja kako bismo mogli nastaviti izvlačiti maksimum iz svog odnosa."

– Florine van de Werff,Vouchercloud

„Odnos vidaXL-a i Savooa ojačao je u 2017. – Znanje i iskustvo upravitelja računa i partnerskog tima vidaXL-a omogućilo nam je da razvijemo program, dok nastavljamo istraživati nove načine zajedničkog rada uz nove strategije i promocije. Radujemo se nastavku rada koji obavljamo s timom vidaXL-a, kako bismo osmislili nove načine za povećanje prodaje iz godine u godinu."

– Anne-Sophie Larger, Savoo

 

 
 

1. Prijavite se:

  Prijavite se za naš Partnerski program i vidaXL pregledat će vašu prijavu u nadolazećim radnim danima.

 

2. Pridružite se programima po državama

Odaberite programe za države u kojima želite prodavati.

 

3. Odaberite ponude:

Odaberite svoje ponude i upotrijebite naš marketinški materijal na svojoj web-stranici.

 

4. Stvarajte konverzije:

Ako klik s vaše web-stranice dovede do prodaje u našoj web-trgovini, dobit ćete proviziju; upotrebljavamo atribuciju zadnjeg klika.

 

5. Prijeđite na višu razinu!

Što više konverzija napravite, to će biti viša razina vaše provizije! Nudimo 3 različite razine: brončanu, srebrnu i zlatnu.

 

6. Zaradite novac:

Vaša će se provizija isplaćivati 1 put mjesečno, čim zaradite 25 €.

 

Ograničenja:

Imajte na umu da provjeravamo odgovara li vaša web-stranica našim kriterijima, budući da imamo neka ograničenja za svoj Partnerski program vidaXL-a. Na primjer, zabranjujemo softver za stimulaciju klikova. Nadalje, rasistički, pornografski, nasilni, kriminalni sadržaji ili sadržaji puni mržnje nisu dopušteni u našem Partnerskom programu. Posjetite Ograničenja za cijeli popis kako biste bili sigurni da je vaša web-stranica u skladu sa standardima.

 
 

Iskoristite prednosti naših ponuda i privucite nove kupce ili napravite vlastite ponude sa svojim upraviteljem računa. Uživajte u prednostima naših dinamičkih modela provizije i lako zaradite! Istaknite se uz Partnerski program vidaXL-a!