Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Ukrasi

Prikazuje se: 1-48 of 3488
  • ...

Široka paleta dodataka za dom

Nakon uređenja interijera, vrijeme je za dekoracije. Pravi dekor upotpunit će izgled vašeg doma i dati mu unikatan stil. Trendovi ukrašavanja doma mijenjaju se vrlo brzo, a vidaXL ide ukorak s najnovijim idejama. Ovdje ćete pronaći fantastične zidne ukrase, elegantne svijeće, predivne zidne satove, meke jastuke i još pregršt dodataka.

Ideje za uređenje dnevnog boravka

Dodaci za dom stilski će upotpuniti interijer. Soba sa svega nekoliko komada namještaja nije ni približno ugodna kao ona upotpunjena svijećama i ugodnom dekom preko sofe. Tek nekolicina detalja pretvorit će vašu kuću u dom. Odabir pravih ukrasa ponekad predstavlja pravi izazov, te vam stoga želimo dati nekoliko korisnih savjeta ....

  • Pripazite na količinu ukrasa kako prostor ne bi izgledao neuredno i pretrpano
  • Odaberite proizvode koji se uklapaju u vaš interijer
  • Unikatan i eklektičan izgled postignite spajanjem nekoliko stilova
  • Ako je vaš interijer neutralan, igrajte se bojama prilikom dekoriranja

Razne vrste dekora

Dodaci za dom dolaze u svim oblicima i veličinama, a ideja za uređenje dnevnog boravka je pregršt. Možete odabrati nekoliko manjih ukrasa,no isto tako se i odvažiti za veliko ogledalo ili životinjsku glavu na zidu. Želite eksperimentirati s bojama? Dodaci za dom su idealno rješenje. Odaberite nekoliko bakrenih, plavih ili zelenih detalja i oživite prostor. Ako vam se ne sviđa novi dekor, lako možete napraviti pokoju izmjenu te tako promijeniti izgled i karakter vaše sobe. VidaXL nudi  čitav niz ukrasa i dodataka koji će se fantastično uklopiti u vaš dom.

Kombinirajte boje i materijale

Kombinacija različitih materijala pruža vašem domu zanimljiv i unikatan izgled. Nekoliko dekorativnih ideja:  odaberite tamne jastuke od umjetnog krzna, bakrene košare i otmjene staklene svijećnjake. Još jedan od trendova je kombiniranje različitih vrsta tekstila. Odaberite mekani tepih visokog flora te ga uparite s pletenim tabureom i nekoliko jastuka za sofu. Kao završni detalj poslužit će svijeće upadljive boje. Kada se zasitite jedne boje, ili jednostavno želite promjenu, zamijenite stare svijeće novima, neke druge boje ili dizajna.

Prikaži više