Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Rasvjeta za kućne prilaze

Prikazuje se: 1-48 of 397

Elegantna rasvjeta

Dom bez odgovarajuće rasvjete je nekompletan. S svjetiljkama možete jednostavno stvoriti ugodnu atmosferu u vašem domu. Rasvjeta je dostupna u mnogim oblicima i veličinama, od vrlo modernog do klasičnog. Osim dekoracije, svjetiljka je također vrlo funkcionalna. Kada večerate, lijepo je moći vidjeti što je na vašem tanjuru. vidaXL ima širok izbor svih vrsta rasvjete.

Svjetiljke u raznim stilovima

Ovdje na vidaXL, možete pronaći nevjerojatan izbor svjetiljki pogodnih za moderne interijere, klasične interijere i sve što je između njih. Moderna, podesiva svjetiljka s lukom se može smjestiti uz vaš kauč, stvarajući dodatnu rasvjetu kada se želite opustiti uz dobru knjigu. Također možete pronaći žarulje iz kolekcije Philips LivingColors ovdje. Ove svjetiljke osiguravaju ugodnu atmosferu jer omogućuju odabir boje pomoću daljinskog upravljača. Viseća svjetiljka u obliku fenjera izgledat će sjajno u klasičnom interijeru. Također je vrlo trendy igrati se s stilovima, na primjer, odaberite klasičnu svjetiljku za svoj moderni interijer. Provjerite odgovara li vašem namještaju u smislu boje.

Kreirajte plan za rasvjetu

Prilikom odabira nove svjetiljke važno je da stvorite jedinstvo, pazeći pritom da osvijetlite prava mjesta u vašem domu. Razmislite unaprijed o tome gdje želite postaviti svjetiljke i odaberite svjetiljke u istom stilu. Svjetiljke se mogu razlikovati u obliku i boji; međutim, važno je da imaju isti izgled.

Čuvajte svoje oči i odaberite pravi intenzitet svjetla

Jeste li već odabrali neke lijepe svjetiljke za vaš dom? Ako jeste, vrlo je važno odabrati i odgovarajuće žarulje. Čitanje knjige na lošoj rasvjeti može biti naporno za vaše oči, a to sigurno ne želimo. Također je korisno da svjetiljke iznad blagovaonice i pored stolice budu jače od glavnih svjetala u sobi.

Prikaži više