vidaXL-ovi kodovi za popust

Uštedite novac pomoću vidaXL-ovih kodova za popust koje možete pronaći na ovoj stranici. Ne zaboravite se prijaviti za naš newsletter i provjeriti naše dnevne i tjedne ponude.

Sretno kupovanje!

 

10 % popusta na odabrane proizvode >

 uz kod:  PONUDE01

 

Na odredišnoj stranici ostvarite 10% popusta na proizvode koji ulaze u obzir. 

Ne može se kombinirati s drugim kupon kodovima.

Vrijedi od:  2021-06-30

Vrijedi do:  2021-12-31

 

vidaXL-ovi kodovi za popust I posebne ponude

U vidaXL-u iznimno cijenimo dobru cijenu. Pratite vidaXL-ove kodove za popust, koje ćete naći na ovoj stranici, kako bi naše ionako niske cijene postale još privlačnije. Kodovi za kupon redovno se ažuriraju. Tako osiguravamo da možete kupovati sve različite vrste proizvoda po najnižim cijenama, poput namještaja, šatora za zabave, ograda ili sportske opreme. Ne zaboravite provjeriti ovu stranicu i tijekom Crnog petka jer ćete ovdje pronaći sve ispravne kupon kodove!

Dostava je uvijek besplatna kod vidaXL-a – bez obzira na to kupujete li sićušan pribor za svoj dom, ogroman set vrtnog namještaja ili bicikl za vježbanje.

Kako upotrijebiti vidaXL-ov kôd za popust?

Uporaba vidaXL-ovog kôda za kupon vrlo je jednostavna. Samo dodajte kôd u polje s kodom kupona u svojoj košarici i popust će se automatski obračunati na ukupan iznos. Obavezno pročitajte uvjete i odredbe kôda, tako da ste sigurni da se može primijeniti na vašu narudžbu!

Ostvarite popust od 540 kn prilikom prijave za naš newsletter

Kao poklon dobrodošlice prilikom prijave za naš newsletter, dobit ćete popust od 40 kn na vašu narudžbu. Kad se prijavite za newsletter, prvi ćete znati postoje li novi vidaXL-ovi kodovi za popust, ponude i novi proizvodi. Redovito ćemo vas obavještavati o najnovijim vijestima i trendovima, posebnim ponudama i novim proizvodima iz našeg asortimana.

vidaXL-ove dnevne i tjedne ponude

Svi naši proizvodi zaslužuju posebnu pozornost. Zato se naše dnevne ponude mogu kretati od unutarnjeg i vanjskog namještaja do sportske opreme, igračaka i alata. Kad su u pitanju dnevne ponude, važno je da brzo djelujete jer traju samo 24 sata. Zadnje, ali ne najmanje bitno, na vidaXL-u ćete pronaći i tjedne ponude. One, kao što ste već pogodili, vrijede cijeli tjedan. Ako vas zanima više ponuda, možete pogledati našu stranicu s posebnim ponudama.