Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Stolovi

Prikazuje se: 1-48 of 1597
  • ...

Razne vrste stolova

Stolovi dolaze u mnogo oblika i veličina, a VidaXL vam nudi  širok spektar opcija: od prekrasnih stolova za blagovaonicu koji će večere s obitelji i prijateljima učiniti ugodnijima, do stolića i pomoćnih stolića koji će biti središnja točka dnevnog boravka. VidaXL  teži raznolikom asortimanu stolova putem online trgovine, kako bi pronašli upravo ono što želite. U našoj online trgovini pokućstva pronaći ćete nekoliko predivnih pomoćnih stolića od visokokvalitetnog drva, moderne stoliće te velik broj stolova za blagavaonicu.

Kupite stol koji odgovara vašem interijeru putem online trgovine

Kada tražite novi stol, bez obzira kakav, vrlo je bitno da odaberete model koji se uklapa u ostatak vašeg interijera. Drvo je trenutno vrlo popularan odabir te pruža niz različitih opcija. Upravo zbog toga, drveni stolovi dobar su izbor za moderne i tradicionalne interijere.  Stolovi sa staklenom površinom modernijeg su izgleda te su jednostavni za održavanje. Tražite li pomoćni stolić, u ponudi imamo različite oblike, kao npr. kvadrat ili polumjesec. Birate li novi stolić za kavu, imate mogućnost stvoriti potpuno novu centralnu točku prostorije. VidaXL nudi vam sve!

Kombiniranje oblika

Kombiniranje različitih stolova odličan je način za stvaranje jedinstvenog i eklektičnog izgleda. Odaberite veliki pravokutni stol za blagavaonicu te okrugli stolić. Upravo zato što naizgled ne idu skupa, mogu stvoriti lijepu i neobičnu kombinaciju u vašem domu. Najnoviji trendovi također zagovaraju kombiniranje nekoliko manjih stolića umjesto jednog većeg. Vaš interijer tako dobiva zaigranu notu.

Dizajnerski stolovi

Ako ste u potrazi za nečim posebnim, dizajnerski stol mogao bi biti upravo ono što tražite. Ovi stolovi poznati sup o svojim jedinstvenim oblicima, kombinaciji materijala i neobičnim bojama. VidaXL nudi vam fantastične dizajnerske stoliće raznih stilova. Od udubljenog dizajna do oblika suze, ovi predivno finiširani stolići donose eklektičan izgled svakoj sobi.

Prikaži više