Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Vrtni namještaj

Prikazuje se: 1-48 of 1767
  • ...

Raznovrstan asortiman vrtnog namještaja

Ako tražite udoban vrtni namještaj u svim oblicima i veličinama, došli ste na pravo mjesto na vidaXL. Ovdje ćete naći gotovo bilo što; od punih setova namještaja do ležaljki za sunčanje, stolova za kampiranje i stolica. Naš vrtni namještaj je dostupan u različitim dimenzijama, jer vrtovi mogu biti veliki ili mali. Želimo zadržati sve naše klijente na umu!

Luksuzni lounge setovi

Udobno sjedenje jednako je važno u vašem otvorenom životnom prostoru kao što je u zatvorenom prostoru. Zato vam pružamo veliki broj luksuznih lounge setova. Ovi setovi su konstruirani s visokokvalitetnim materijalima kao što su ratan, pruće, poli ratan, drvo i aluminij, što ih čini izdržljivim kako biste mogli uživati godinama. Većina setova je modularna i sastoji se od zasebnih komada koje možete postaviti u različitim konfiguracijama. Dakle, ako želite mijenjati stvari u vrtu, možete jednostavno odabrati drugu kombinaciju.

Veliki setovi vrtnog namještaja

Većina setova vrtnog namještaja je pogodna za dva, četiri ili šest osoba. To možda neće biti dovoljno ako uživate provoditi vrijeme na otvorenom s velikom grupom obitelji i prijatelja. Na vidaXL pronaći ćete vrtne blagovaonske setove za deset ili dvanaest osoba, tako da postoji mjesto za sviju! Isto vrijedi i za naše raskošne setove kauča od ratana koji mogu imati do 14 mjesta.

Zaštitite vaš vrtni namještaj pokrovom

Da bi vaš vrtni namještaj izgledao intaktno dugo vremena, preporučljivo je zaštititi ga od kiše, snijega ili mraza pomoću prekrivača. Ovi pokrovi su dostupni u širokom rasponu veličina, tako da ćete sigurno naći jedan za svaki set vrtnog namještaja.

Prikaži više