Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Stolice

Prikazuje se: 1-48 of 4097
  • ...

Stolice svih oblika i veličina

Ukoliko tražite kvalitetnu stolicu, vidaXL ima sve što vam je potrebno. Naći ćete širok raspon blagovaonskih stolica, barskih stolica, fotelja, stolica za ljuljanje, pa čak i fotelja za masažu. Nastojimo imati raznoliki raspon odabirom različitih materijala, boja i modela.

Odaberite stolicu koja će vam pružiti ispravan položaj sjedenja

Udobnost sjedenja je jedna od najvažnijih karakteristika stolice. Nitko ne voli neudobnu stolicu! Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odabira savršene stolice. Jedan od njih je visina stolice. Važno je da možete postaviti oba stopala ravno na tlo kada sjedite. Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je punjenje stolice. Stolica mora imati pravu razinu mekoće kako bi vam bilo ugodno. Osim toga, neki ljudi žele stolicu s naslonima za ruke ili visokim naslonom za leđa, ali to je stvar osobne sklonosti. Srećom za vas ... ovdje na vidaXL, imamo sve!

Stolica za svaki interijer

Na vidaXL, naći ćete ogroman asortiman stolica. Od elegantnih blagovaonskih stolica do privlačnih, modernih, cijevastih stolica i od elegantnih barskih stolica do butterfly stolica ili fotelja za masažu. Kombiniranje  stilova je sada vrlo moderno. Kombinirajte klasičnu, drvenu, blagovaonsku stolicu s bijelim, cijevastim stolicama kako biste stvorili eklektičan izgled. Ova kombinacija će zadržati vaš interijer zanimljivim i jedinstvenim. Isto vrijedi i za klasični set namještaja za dnevni boravak. Možete dodati odgovarajući naslonjač, međutim, također možete eksperimentirati s drugim stilom kako biste stvorili upečatljiv efekt!

Barske stolice za visoki blagovaonski stol

Ako imate visoki blagovaonski stol ili šank, trebat će vam nevjerojatne i elegantne nove barske stolice! Ove stolice su često podesive po visini, što olakšava svima ručanje za stolom. Odaberite sigurnu crnu ili bijelu varijantu, ili malo zabavniju varijantu u jarkim bojama koja će privlačiti poglede!

Prikaži više