Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Sportska oprema

Prikazuje se: 1-48 of 495
  • ...

Sportska oprema na vidaXL

Jeste li sportski entuzijast ili pravi početnik u sportu? Na vidaXL želimo ponuditi prikladne proizvode za sve, bez obzira ako imate ‘six pack’ ili ako još radite na njemu. Poznati smo po širokom asortimanu, također u području različitih sportova. U našoj kategoriji sportskih proizvoda možete vidjeti kako mislimo o svakom sportašu. Možete kupiti konjske ovratnike, pikado, fitness uređaje i odijela za plivanje u našoj online trgovini. Zbog atraktivnih cijena, neće Vam škoditi da pokušate nešto novo. Ako Vam se to ne svidi, možete prijeći na sljedeći sport bez trošenja previše novca.

Počnite vježbati uz našu sportsku opremu

Vježbanje je zdravo! Ali nije uvijek lako uraditi. Kada radite puno radno vrijeme, ponekad zaboravite na vježbanje. Za one koji imaju manje slobodnog vremena imamo i praktičnu sportsku opremu, kao što je mini kućni trener. Možete vježbati za stolom na poslu ili kod kuće. Kada želite više opuštajuću yoga sjednicu, kod kuće ili u sali, na vidaXL ćete naći različite podloge za yogu. Pratite rezultate s našim cool sportskim narukvicama i satovima.

Sportska oprema i igre

Vježbanje nije samo zdravo, već je dobro i za opuštanje. Ne samo da imamo strojeve za fitness, također možete pronaći razne zabavne sportske proizvode koji su manje iscrpljujući. Igrajte pikado ili izazovite prijatelje i obitelji na igru zračnog hokeja ili u bazenu! Pogledajte naš kompletni asortiman na vidaXL.hr.

Prikaži više