Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Klupe

Prekrasni ormarići I klupe za Vaše predsoblje

Ova prekrasna klupa za predsoblje idealan je dodatak za Vaš hodnik ili dnevni boravak. Uz to što je estetski dotjerana, ova klupa Vam omogućuje dodatni proctor za skladištenje stvari, kao I za kratki predah. VidaXL nudi širok raspon klupa za predsoblje. Od malih, drvenih, preko šarenih, ručno ukrašenih, do klupa s dodatnim prostorom za pohranu. VidaXL ima nešto za svakoga!

Namjenske klupe za svaku prigodu

Klupe su idealno rješenje za prigode u kojima brzo trebate dodatni proctor za sjedenje. Pomaknite ih u kuhinju, dnevni boravak, hodnik ili čak spavaću sobu u trenu! S par ukrasnih jastuka, Vaš prostor brzo postaje ugodno mjesto za odmor. Klupe lako možete premjestiti po potrebi, dok Vam prostor za pohranu omogućava spremanje raznih predmeta. Jednostavno korištenje, izniman dizajn I dugotrajnost čine VidaXL klupe izvrsnim odabirom za svakoga.

Odabir prave klupe

Kako bismo Vam pomogli pri odabiru klupe, pripremili smo par savjeta.  Bitno je znati za koju namjenu Vam je klupa potrebna - je li Vam potreban dodatni prostor za skladištenje ili tražite samo prostor za sjedenje? Nadalje, kakva vrsta tkanine te koje boje se uklapaju u Vaš prostor? Ako je Vaš prostor već ispunjen raznobojnim namještajem, bijela klupa ili klupa u prirodnoj boji drva je možda bolji odabir. Naposlijetku, pri kupnji bilo kakvog namještaja svakako odredite prostor u koji ćete ga postaviti te provjerite odgovaraju li Vam dimenzije.  

Raznovrsnost, cijena I kvaliteta

Bilo da tražite jednostavnu klupu ili vrhunski dizajnirani komad namještaja koji će definirati Vaš prostor, VidaXL ima nešto za Vas. Sve naše klupe izvrsne su kvalitete, po više nego izvrsnim cijenama. Priuštite si namještaj koji Vas privlači, bez da narušite svoj budžet!

Prikaži više