Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Igračke i igre

Jednostavno kupi igračke online

Kada tražite poklon u poslednjem trenutku i nemate vremena za izlazak u grad, možete pronaći sve potrebne igračke i igre na vidaXL.hr. Imamo širok asortiman igračaka za mlađu i stariju djecu, vlastite marke i drugih marki. Dobro je znati da svi naši proizvodi imaju besplatnu dostavu i povrat.

Unutarnje i vanjske igračke i igre

Da biste izbjegli situaciju u kojoj Vaša djeca sjede na kauču ispred TV-a ili igraju se s svojim tabletama, možete im pružiti još jedan oblik zabave. Pogledajte našu kategoriju igračaka i igara za inspiraciju! Igranje vani je još zabavnije uz jednu od naših ljuljački, pješčanih kutija ili igraonica. Stariju djecu možete zadovoljiti s velikim trampolinom gdje mogu uživati cijeli dan. Pazite da poduzmete sve potrebne sigurnosne mjere s mrežom oko trampolina. Kad vrijeme ne dopušta igru na otvorenom, igračke za izgradnju također su zabavne. Maleni mogu uživati u velikim plišanim medvjedima, lutkama ili glazbenim igračkama. Jednostavno kupujte igračke online na vidaXL!

Kupujte dok sjedite na Vašem kauču

Također uživate u kupovini dok sjedite na kauču? Onda je vidaXL savršena online trgovina za vas. Osim igračaka i igara, naći ćete i razne druge proizvode u našoj trgovini. Razmislite o svemu što se tiče kuće i vrta, životinjskih potrepština i sportskih proizvoda. Jednostavno postavite narudžbu i isporučit ćemo igračke u Vaš dom što prije moguće.

Prikaži više