Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Hvala vam na pretplati!
git ate svoj inbox, dobit ćete ekskluzivni kupon odmah!
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

Rasvjeta za kućne prilaze

Poredaj po:
Najprodavaniji
Cijena:
Filter
Pokaži više
UPS, proizvod koji tražite nije dostupan. Potražite slične proizvode ovdje.

Elegantna rasvjeta

Dom bez odgovarajuće rasvjete je nekompletan. S svjetiljkama možete jednostavno stvoriti ugodnu atmosferu u vašem domu. Rasvjeta je dostupna u mnogim oblicima i veličinama, od vrlo modernog do klasičnog. Osim dekoracije, svjetiljka je također vrlo funkcionalna. Kada večerate, lijepo je moći vidjeti što je na vašem tanjuru. vidaXL ima širok izbor svih vrsta rasvjete.

Svjetiljke u raznim stilovima

Ovdje na vidaXL, možete pronaći nevjerojatan izbor svjetiljki pogodnih za moderne interijere, klasične interijere i sve što je između njih. Moderna, podesiva svjetiljka s lukom se može smjestiti uz vaš kauč, stvarajući dodatnu rasvjetu kada se želite opustiti uz dobru knjigu. Također možete pronaći žarulje iz kolekcije Philips LivingColors ovdje. Ove svjetiljke osiguravaju ugodnu atmosferu jer omogućuju odabir boje pomoću daljinskog upravljača. Viseća svjetiljka u obliku fenjera izgledat će sjajno u klasičnom interijeru. Također je vrlo trendy igrati se s stilovima, na primjer, odaberite klasičnu svjetiljku za svoj moderni interijer. Provjerite odgovara li vašem namještaju u smislu boje.

Kreirajte plan za rasvjetu

Prilikom odabira nove svjetiljke važno je da stvorite jedinstvo, pazeći pritom da osvijetlite prava mjesta u vašem domu. Razmislite unaprijed o tome gdje želite postaviti svjetiljke i odaberite svjetiljke u istom stilu. Svjetiljke se mogu razlikovati u obliku i boji; međutim, važno je da imaju isti izgled.

Čuvajte svoje oči i odaberite pravi intenzitet svjetla

Jeste li već odabrali neke lijepe svjetiljke za vaš dom? Ako jeste, vrlo je važno odabrati i odgovarajuće žarulje. Čitanje knjige na lošoj rasvjeti može biti naporno za vaše oči, a to sigurno ne želimo. Također je korisno da svjetiljke iznad blagovaonice i pored stolice budu jače od glavnih svjetala u sobi.

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Ekskluzivne ponude za naše članove

Proizvodi u prodaji

Novi dolasci i trendovi

Dobivate 40 Kn popusta**

vidaXL poštuje vašu privatnost
*Otkazati je moguće u bilo koje vrijeme
**Sa potrošnjom od 800 KN na vidaXL proizvodima