Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Hvala vam na pretplati!
git ate svoj inbox, dobit ćete ekskluzivni kupon odmah!
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

Ormari za Vino I Tekućine

Poredaj po:
Najprodavaniji
Cijena:
Filter
UPS, proizvod koji tražite nije dostupan. Potražite slične proizvode ovdje.

Raskošni ormarić za piće

Vjerojatno ste na sigurno spremili nekoliko skupih boca vina za posebne prilike. Mogli biste ih staviti u bilo kakav stari ormarić, no zašto ih ne biste stavili u raskošni ormarić za piće? Dostupni su u svim veličinama i oblicima. Ako ste ljubitelj vina, izložite svoje najbolje boce u elegantnom ormariću s nekoliko odjeljaka za vinske boce te držačima za čaše. VidaXL  nudi i barove u obliku globusa, koji će izgledati odličnu u svakom interijeru.

Ormarići za piće različitih stilova

VidaXL nudi niz fantastičnih ormarića za piće dostupnih u nekoliko stilova. Ukoliko nemate veliku kolekciju vina, nudimo vam malene pravokutne ormariće koji će zadovoljiti vaše potrebe. Tražite li nešto  veće i s više karaktera, VidaXL ima pravu stvar za vas: globus bar. Ovo jedinstveno rješenje za odlaganje vina sigurno vaše goste neće ostaviti ravnodušnima, a donijet će i vintage šarm u vaš dom.  Svi ormarići za piće ove vrste ukrašeni su nautičkom kartom iz 16. stoljeća s vanjske strane, te replikom murala s unutarnje, pa će izgledati odlično i otvoreni i zatvoreni. Ormarići su napravljeni od eukaliptusa, a topla boja ovog drveta lijepo će se uklopiti u vaš prostor.

Odložite pića u globus

Globus bar idealna je  opcija za one koji žele i praktičnu i dekorativnu funkciju. Odlično će se uklopiti u  svaki dnevni boravak, spašavajući vas od izleta u podrum kad ste u društvu...ormarić je uvijek u blizini! Poklopac se jednostavno otvara i zatvara, a zbog ukrašene unutrašnjosti nikada neće izgubiti draž.

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER
checkmark

Ekskluzivne ponude za naše članove

checkmark

Proizvodi u prodaji

checkmark

Novi dolasci i trendovi

checkmark

Dobivate 40 Kn popusta**

vidaXL poštuje vašu privatnost
*Otkazati je moguće u bilo koje vrijeme
**Sa potrošnjom od 800 KN na vidaXL proizvodima