Žičana mreža

null

Žičana mreža

vidaXL mjesto je gdje možete pronaći sve za svoj dom i vrt. Osim širokog izbora namještaja, u našem asortimanu također ćete naći proizvode poput žičane mreže. Ali što je zapravo žičana ograda? Ta vrsta ograde naziva se i žicom za kokoši jer se često upotrebljava za izradu kokošinjca. Žičana mreža napravljena je od željeznih žica i tretirana je kako ne bi zahrđala i kako bi zadržala svoju čvrstoću.

 

Različite upotrebe žičane mreže

Kao što smo ranije rekli, žičana ograda često se upotrebljava za izradu kaveza za kokoši, kokošinjca ili kaveza za zečeve. Važno je zaštititi male životinje od noćnih grabežljivaca koji vrebaju okolo. Morate uzeti u obzir vrstu žičane mreže koju nabavljate. Mreža dolazi u različitim veličinama i što je mreža veća, to je žica deblja, a deblja žica očito znači veću čvrstoću. Također pripazite da okna na vašoj mreži ne budu prevelika, tako da životinje ne mogu pobjeći ili ući.

 

Osim što služi za zaštitu životinja koje držite u svom vrtu, ta ograda može ponuditi i zaštitu životinja koje se drže na balkonu. Ako živite na sedmom katu i ponosni ste vlasnik mačke, možete pregraditi balkon kako biste spriječili da vaša mačka upadne u nevolje. Budući da je žičana ograda vrlo lagana i lako se postavlja, idealna je za balkon.

 

I na kraju, žičanu mrežu mogu također upotrebljavati osobe koje vole lijepi cvjetnjak ili povrtnjak. I jedno i drugo područja su koja često posjećuju divlje životinje koje zanimaju vaše cvjetne gredice ili svježe bilje. To možete spriječiti postavljanjem male mrežaste ograde oko svog vrta. Lako se postavlja gdje god vam treba.

 

Postavljanje žičane ograde

Mnogi ljudi smatraju da je za postavljanje žice za kokoši potrebno dosta truda. Ali to je daleko od istine. Prilikom uporabe mrežne ograde vidaXL, primijetit ćete da je postavljanje vlastite ograde mačji kašalj. Sve što trebate nekoliko je okruglih stupova. Duljina i broj stupova ovisit će o potrebama vašeg osobnog projekta i vrta. Možete jednostavno staviti stupove u zemlju, ili ako želite da budu čvršći, možete staviti svaki stup u brzosušeći beton. Razvucite žičanu mrežu od stupa do stupa i jednostavno je učvrstite s malo žice.

 

Praktično naručivanje online

Na vidaXL-u možete praktično naručiti žičanu mrežu putem interneta. S obzirom na širok raspon veličina, web-trgovina ima pravo rješenje za bilo koji posao. vidaXL također osigurava da se dostavi brzo i besplatno.

Prikaži više Prikaži manje
(0 rezultata)