Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Toaletni stolići

Prikazuje se: 1-48 of 64

Toaletni stolić je neophodan za jutarnje spremanje

Da li vam smeta priprema ispred kupaonskog ogledala svakog jutra? U tom slučaju imamo nevjerojatno rješenje za vas! Sa vidaXL toaletnim stolićem, nikada nećete poželjeti za prostor, ili se ponovno boriti s zamagljenim zrcalom. Možete spremiti sve svoje kozmetičke predmete na jednom mjestu i ubrzati vašu jutarnju rutinu neizmjerno!

Razne vrste toaletnih stolića

Ovdje na vidaXL, naći ćete razne toaletne stoliće koje sadrže ogledala, ladice i stolicu! Ovi nevjerojatni predmeti namještaja omogućuju vam da svoj nakit i artikle čuvate na organizirani način! Toaletni stolić sa odgovarajućom stolicom će također učiniti prekrasan i ukrasni dodatak spavaćoj sobi. Budući da smo zadržali skup neutralnih boja za ove lijepe predmete, zasigurno će odgovarati ostatku dekora vaše spavaonice. Osim toga, postoje klasične i moderne varijante od kojih možete izabrati, sve ovdje na vidaXL!

Sve vaše stvari pri ruci

Toaletni stolić je idealan ako provodite dosta vremena ispred zrcala i želite organizirati svoje kozmetičke proizvode i nakit. Ovi stolovi sadrže nekoliko ladica, omogućujući vam uredno organiziranje i odjeljivanje svih vaših stvari. Kao i dodatni prostor za pohranu u ladici, stol ima dovoljno prostora za prikazivanje vaših apsolutnih stavki!

Prikaži više