Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Vrtne garniture

Prikazuje se: 1-48 of 760
  • ...

Široki odabir setova vrtnog namještaja

Ako tražite novi set vrtnog namještaja, važno je da namještaj odgovara vašem vrtu. Na vidaXL ćete naći širok izbor setova vrtnog namještaja u različitim bojama, dimenzijama i stilovima. Razmislite o romantičnom bistro setu ili luksuznoj vrtnoj sofi na kojoj se možete ugodno družiti s cijelom obitelji ili s nekoliko prijatelja.

Sklopivi vrtni namještaj za uštedu prostora

Shvaćamo da nema svatko jednaku količinu prostora u vrtu. Sklopivi setovi vrtnog namještaja mogu biti idealno rješenje, jer se lako mogu sklopiti i pohraniti tijekom lošeg vremena. Kada ljudi zamisle sklopive stolice često zamišljaju neudobne, plastične stolice za kampiranje. Međutim, možemo vas uvjeriti da je danas dostupan veliki broj atraktivnih i udobnih setova vrtnog namještaja.

Klasični i moderni vrtni namještaj

Kada je riječ o vašem vrtnom dekoru, možete odabrati klasični ili moderni stil. Vrt s jasnim crtama, urednim rubovima i suvremenim dodacima predstavlja idealno okruženje za suvremeni vrtni namještaj od ratana s ravnim oblicima, ili čak hipermoderni, betonski. Klasični vrt zaigrano upotrebljava biljke i oblike i može sadržavati mali vodeni dodatak s fontanom koja se savršeno uklapa uz mozaik stol i stolice ili potpuno drveni set.

Razni materijali

Kada je u pitanju vrtni namještaj, imate izbor različitih materijala. U većini vrtova naći ćete drveni vrtni namještaj. Topla, smeđa boja je idealna za prirodna okruženja. Ako ste u potrazi za komadom koji će privlačiti poglede, možete odabrati bijeli ili crni ratanski namještaj, ili čak i jedinstveni betonski set. Također je lako dodati dodir boje pomoću jastuka i jastučića.

Prikaži više