Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Kuhinjski i blagovaonski stolovi

Veliki i mali stolovi za blagovaonicu

Imate li veliku obitelj ili veliku blagovaonu kojoj fali masivniji komad namještaja, veliki blagavaonski stol odlično je rješenje. Blagovaonski stol često je središnja točka dnevnog boravka ili kuhinje, a za njim se okuplja i cijela obitelj. VidaXL nudi raznolik izbor blagavaonskih stolova od nekoliko različitih materijala: od drveta do kombinacije metala i stakla. Osim blagovaonskih, nudimo i barske stolove, stolicem, te setove za blagavaonicu koji su prikladni za manje kuće ili stanove.

Savjeti za odabir blagovaonskog stola

Odabir pravog blagovaonskog stola zahtjeva pripremu. Ovdje smo kako bismo vam dali neke korisne savjete:

  • Imajte na umu gdje smještate stol. Pažljivo izmjerite prostor kako bi izbjegli razočaranje.
  • Odaberite stol koji odgovara uređenju vašeg interijera. Drveni stol često funkcionira u svakom interijeru, no stakleni stol više će odgovarati modernom uređenju.
  • Uzmite u obzir broj stolica koji želite smjestiti za stol ako kupujete stol i stolice odvojeno, a ne u setu. Želite li naknadno dodati još stolica, razmislite o većem stolu.

Odabir stolica

Nakon što ste odabrali blagovaonski stol, vrijeme je za predivne stolice. Primjerice, odaberite stolice od umjetne kože koje će se lijepo upariti s drvenim ili staklenim stolom. Jedna od opcija je i kombiniranje stolica različitih boja, oblika i materijala kako bi postigli eklektični izgled.

Barski stolovi za malene prostore

Ako je vaša kuća ili dnevni boravak malen, ključno je pametno iskoristiti sav prostor. Barski stol odlična je opcija za ovakave prostore – viši je te prostoru daje privid prostranosti.

Prikaži više