Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Skladištenje i ulazne klupe

Klupa za pohranu: praktična i lijepa

Klupa za pohranu je komad namještaja koji je često nepravedno zaboravljen. Ovaj komad namještaja ne smatra se neophodnim kao kauč, blagovaonski stol ili kabinet, ali ćete naći da je klupa za odlaganje definitivno zaslužna. vidaXL ima veliki asortiman klupa s prostorom za pohranu. Ove klupe se često mogu otvoriti s poklopcem, ali imaju i brojne ladice.

Neophodan komad namještaja

Ako imate malu djecu, neuredna pohrana cipela nije nešto novo za vas. Kutija za odlaganje u hodniku idealno je rješenje za taj problem. Možete je koristiti za pohranu cipela, a vaša djeca neće imati poteškoća u pronalaženju svojih omiljenih parova ujutro. Također možete staviti klupu za odlaganje u dnevnu sobu i koristiti je za pohranu igračaka. Klupe se mogu koristiti za skladištenje mnogo više stvari nego samo dječjih igračaka. Možete pohraniti jastuke, deke ili dodatke koje ne želite uvijek prikazati.

Klupe za pohranu s poklopcem ili ladicama

Na vidaXL, naći ćete široku paletu zgodnih kutija za pohranu. Mudro je razmotriti što točno mislite pohraniti u novoj klupi prije nego što je kupite. Klupa s poklopcem obično ima više prostora za pohranu od klupe s ladicama. Ovi modeli su širi i imaju naslone. Klupe s ladicama imaju rustikalnu privlačnost, ali također izgledaju sjajno u modernom interijeru.

Setovi klupa

Ako vam je potrebno puno prostora za pohranu, set s klupama za pohranu bit će izvrstan izbor. Na primjer, dobit ćete dvije klupe i oslonac za noge. Oslonac za noge ima i dvostruku funkciju, možete se opustiti i ispružiti noge, a u osloncu za noge ima dovoljno prostora za pohranu malih predmeta.

Prikaži više