Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Ormari i police za knjige

Biblioteka za svakog knjiškog moljca

Svaki strastveni čitatelj stavit će biblioteku na početak popisa želja. Biblioteke su dostupne u svim oblicima i veličinama. Pravi knjiški moljci sanjaju police od zida do zida, no u ponudi su dostupne i manje biblioteke u koje možete odložiti svoje najdraže sveske. VidaXL nudi niz praktičnih i lijepih biblioteka.  Razmislite o biblioteci od recikliranog drva. Vremešan izgled, varijacije u teksturi drveta te unikatna obojenost daju svakom komadu namještaja različiti identitet.

Kupite unikatnu biblioteku

Što želite od biblioteke? Neki od parametara su veličina i čvrstoća biblioteke potrebne za pohranu svih vaših knjiga. VidaXL nudi široku paletu biblioteka dovoljnog kapaciteta  za sve vaše knjige. Od samostojećih ormarića do otvorenih biblioteka, sigurni smo da ćete pronaći odgovarajuću biblioteku. Tražite li nešto neuobičajeno, VidaXL vam nudi biblioteke i police unikatnog dizajna koje će zasigurno privlačiti poglede. Obratite pozornost na biblioteke u obliku nosoroga ili jelena. Ovaj fantastičan dizajn ima i još jednu praktičnu stranu: može se koristiti kao pomoćni stolić, čime također možete i dodatno uštediti prostor.

Organiziranje knjiga

Nakon što se pronašli idealnu biblioteku, vrijeme je da je popunite knjigama.  Ovo može biti vrlo naporan proces, no pristupite mu organizirano. Nasumično poslagane knjige izgledat će kaotično, posebice u otvorenoj biblioteci. Organizirajte knjige po veličini, abecedi, žanru, ili čak boji.  Sortiranje po boji dat će vašoj biblioteci posebno uredan i organiziran izgled.

Veličina je bitna

Imate li velik i postran dnevni boravak, ne zazirite od velike biblioteke ili polica koji će odgovarati veličini prostorije. Ako posjedujete opsežnu kolekciju knjiga, spajanjem dvaju biblioteka dočarajte ugođaj knjižnice. Manji prostori možda neće podnijeti toliku ekstravaganciju, stoga vam nudimo i niz manjih polica i biblioteka koji će odgovarati vašim potrebama. Idealna opcija su višenamjenski ormarići, koji osim za knjige mogu poslužiti i za odlaganje drugih sitnica.

Prikaži više