Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene
Namještaj  (277)
Police  (277)
Zidne police  (277)

Zidne police

Držite svoje sitnice organizirane na zidnim policama

Ako imate puno stvarčica i niste sigurni gdje ih postaviti, police za zid su fantastično rješenje. Ove police dolaze u svim oblicima i veličinama, a mogu se postaviti iza kauča ili na praznom zidu. Grupiranjem određenih stavki zajedno, stvorite stil vašeg interijera. Ovdje na vidaXL, nudimo vam prekrasan izbor rješenja za police na kojima sretni, možete prikazati svoje najdraže dragocjenosti.

Lijepe zidne police s dovoljno prostora za pohranu

Zidne police dostupne su ovih dana u nevjerojatnom rasponu oblika i veličina . Možete odabrati usku policu za okvire za fotografije i svijeće ili širu za CD i DVD. Zašto ne odabrati  jednu od vidaXL asortimana kockastih polica, postaviti ih u prostoriju, gdje će biti centar pozornost? Možete podesiti kocke ili ih slagati dok birate prostor za prikaz vaših najdražih stavki!

Odaberite odgovarajuće dimenzije

Ako želite instalirati plutajuću policu, važno je najprije odlučiti o njenom mjestu. Također, razmotrite dubinu polica. Ako je široka polica postavljena na pogrešnu visinu, može vam smetati.

Razni materijali

Većina zidnih polica su drvene ali staklena polica također može izgledati sjajno. Da biste stvarno naglasili policu, odaberite plutajuću policu. Montiraju se bez vidljivih nosača za fantastičan i elegantan izgled.

Prikaži više