Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Kuhinjske i blagovaonske stolice

Udobno sjedite za vašim blagovaonskim stolom

Blagovaonica je mjesto gdje se troši mnogo vremena. Ovo je mjesto gdje večerate, razgovarate o svom danu, pročitate članak i gdje će vaša djeca crtati i zabavljati se. Tijekom svih ovih aktivnosti vrlo je važno da sjedite udobno. Stoga će kvalitetne blagovaonske stolice, biti poželjan izbor! Ovdje na vidaXL, nudimo zapanjujuću ponudu stolica za blagovaonice i nevjerojatnu raznolikost stilova. Budući da nudimo takav nevjerojatan izbor, zaista vjerujemo da imamo savršenu stolicu za bilo koji dom!

Stolice za blagovaonice bez oslonca za ruke

Postoji mnogo vrsta blagovaonskih stolica na raspolaganju, veliki raspon materijala, oblika, stilova i boja. Neki ljudi preferiraju stolice s naslonima za ruke, što osigurava dodatnu udobnost sjedenja u blagovaonici. Prednost stolica bez naslona za ruke je da pružaju više prostora za stolom. Možete, na primjer, postaviti tri stolice jednu pored druge umjesto dvije.

Odabir materijala

Prilikom odabira novih stolica za blagovaonicu, dobro je već imati na umu koje materijale uistinu želite. Stolica od umjetne kože je izvrstan izbor jer se može lako očistiti i izgleda lijepo za stolom za večeru u dnevnoj sobi. Stolice od tkanine imaju topliji dojam i veoma su udobne za sjedenje. Jednostavne drvene ili sintetičke stolice izgledaju lijepo za blagovaonskim stolom u vašoj kuhinji i možete ih pronaći u prekrasnom rasponu uzbudljivih boja.

Dizajnerske stolice

Dizajnerske blagovaonske stolice će dodati nešto posebno u vašu blagovaonicu. Te stolice imaju jedinstvene oblike i boje što ih čine pravim centrum pažnje u prostoru. Razmislite o šarenim stolcima od tkanine s naslonima za ruke ili jednostavnim dizajnom sa zaobljenim okvirom. Nećete znati hoćete li sjesti ili jednostavno zuriti u svoj lijepi novi komad namještaja!

Prikaži više