Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene
Namještaj  (322)
Stolovi  (322)

Noćni Ormarići

Prikazuje se: 1-48 of 322

Visokokvalitetni noćni ormarići

Noćni ormarići su neophodni u spavaćoj sobi! Oni su mjesto za vašu omiljenu knjigu, budilicu ili čak i lijepu žarulju. Kada odaberete noćni ormarić s vratima, stvorit ćete više prostora za pohranu i smanjiti nered u spavaćoj sobi. Na vidaXL, naći ćete nevjerojatan raspon visokokvalitetnih noćnih ormarića, od prekrasnih pojedinačnih jedinica do prekrasnih setova ormara.

Neophodni u spavaćoj sobi; noćni ormarići

Bez da uopće primijetimo, postavljamo veliki broj predmeta na naše noćne ormariće. U većini spavaćih soba pronaći ćete svjetiljku i najvažnije, budilicu. Neki ljudi dodaju naočale, čašu vode i knjigu ili časopis. Noćni ormarić predstavlja izvrsno rješenje za čuvanje svakodnevnih predmeta na dohvat ruke za one lijene noći u krevetu. Kada kupujete novi noćni ormarić, sjajna je ideja da razmislite o dekoru svoje spavaće sobe. Razmislite o materijalu i boji vašeg kreveta na primjer? Ovdje na vidaXL, imamo vrhunski raspon neutralnih i drvenih noćnih ormarića koji će sjajno izgledati u svakoj spavaćoj sobi.

Rješenja za manje spavaće sobe

Ako imate malu spavaću sobu s ograničenim prostorom, možda nećete moći postaviti noćni ormarić pored kreveta. U takvim slučajevima predlažemo malu policu na koju možete staviti malu svjetiljku i budilicu.

Kombiniranje noćnog ormarića s krevetomom

U nekim slučajevima, možete kupiti krevet i noćne ormariće kao set. Možete ih kupiti i zasebno, što vam omogućava da pravite zabavne kombinacije boja.

Prikaži više