Kategorije vrtova


Zamislite ovo: iziđete ste u svoj vrt, osjetite svjež zrak i vidite kako vaši usjevi i cvijeće rastu. Zvuči lijepo, zar ne? Neka vas naše nadahnuće za vrtni namještaj vodi u stvaranju tog čarobnog prostora. Niste sigurni kakav je namještaj najbolji za opuštanje vani? U redu je, imamo sjajne ideje za vrtni namještaj. Ako se planirate baviti vrtlarstvom, pogledajte sve naše proizvode za vrtlarstvo. Od vrtnih potrepština poput alata i konstrukcija do prekrasnog vrtnog namještaja ili dodataka, vaša vanjska oaza udaljena je samo jedan korak.Vrtne kolekcije


Pripremite se zaroniti u nadahnuće za vrt uz naše vanjske kolekcije. Predstavljamo svoje potrepštine za vrtlarstvo kao što su alati i sadilice kako bi vaše zelenilo uspjelo. Dodajte malo ambijenta uz vrtne fontane i ukrase ili stvorite mini oazu s ribnjakom. Za one koji imaju bazen, obavezno provjerite dodatke za bazen za jednostavno održavanje. Imamo i lijepe vrtne ukrase, kao i kućice za ptice ili pčele za vaš vanjski prostor kao iz bajke. Je li vaš vrt također prostor za djecu? Zabavite ih vanjskim igračkama i igralištima. Neka vaš vrt bude višenamjenski prostor i uživajte u prirodi!

Osnove vrtlarstva


Vrtne posude i žardinjere

Ljetno sniženje Sada popularno
+ 7 opcije
106.99 €

Uklj. PDV


Jezerca i fontane

Sada popularno
50.99 €

Uklj. PDV

+ 67 opcije
37.99 €

Uklj. PDV

63.32 eur / m²


Oprema za plivanje i održavanje bazena

Ljetno sniženje
48.99 €

Uklj. PDV


Aktivnosti za djecu na otvorenom


Komposti i bačve za kišu


Vanjski ukras

Ponuda Sada popularno
100.99 €

Uklj. PDV


Bioraznolikost


Savjeti i ideje za uređenje vrta


Imamo sve što vam je potrebno da pretvorite svoj vanjski prostor u prekrasno, rascvjetano utočište. Tražite nadahnuće za vrtni namještaj? Od odabira savršenog seta za terasu do odabira pravog materijala za vanjski namještaj, naši vodiči za kupnju pomoći će vam da stvorite udoban prostor. Također pogledajte naše savjete o vrtlarenju za svako godišnje doba. Bilo da ste početnik ili iskusni profesionalac, imamo savjete o svemu, od sadnje do rezidbe. A ako tražite ideje za uređenje vrta, imamo i puno njih. Dođite i idemo raditi u vrtu!

Kako odabrati najbolji materijal za vanjski namještaj

Prilikom kupnje vanjskog namještaja, koji su najvažniji čimbenici koje treba uzeti u obzir?

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Kako pripremiti i ukrasiti svoj vrt za zimu

Sa svakim novim godišnjim dobom, vaš vrt prolazi kroz važne promjene i procese.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Vodič za vrtlarstvo za početnike

Kažu da je vrtlarstvo jeftinije od terapije zbog brojnih vrlo dobrih razloga.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Savjeti za proljetno vrtlarenje i ideje za uređenje

Hladni miris zime možda je još uvijek prisutan u zraku, ali polako možemo početi zavirivati u svoje vrtove.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Najbolji vrtni dodaci

Provođenje vremena na otvorenom ljeti najbolji je način za uživanje u tom nevjerojatnom godišnjem dobu.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Jako smo sretni što vidimo svoje kupce kako stvaraju prekrasne prostore s našim proizvodima i dijele ih uz #sharemevidaXL. Od zadivljujućih uređenja vrtova do ugodnih interijera doma, kreativnost naših kupaca doista nadahnjuje. I vi se možete pridružiti našoj zajednici i podijeliti vlastite dizajne nadahnute vidaXL-om. Proslavimo svoju strast prema prekrasnim, udobnim prostorima za boravak i nadahnimo jedni druge na stvaranje još nevjerojatnijih dizajna!

Otkrij sve