Kategorije spavaćih soba


Ovdje se ostvaruju svi vaši snovi – u spavaćoj sobi! Provjerite naš širok izbor namještaj za spavaću sobu za vaš prostor za opuštanje. Ali koji namještaj obično ide u spavaću sobu? Potrepštine za spavaću sobu uključuju udobne krevete, moderne komode i elegantne noćne ormariće. Ti komadi namještaja za spavaću sobu ključni su za stvaranje prostora koji je i moderan i funkcionalan. Tražite više od ideja za namještaj za spavaću sobu? Provjerite naše mekane plahte, pahuljaste jastuke, udobne pokrivače i neophodne predmete za organizaciju spavaće sobe.Kolekcije za spavaću sobu


Unaprijedite svoj prostor rješenjima za namještaj za spavaću sobu zbog kojih ćete zadrijemati sa stilom. To je tako jednostavno, uz toliko ideja za namještaj za spavaću sobu među kojima možete birati. Od visećih noćnih ormarića do udobnog namještaja za spavaću sobu, stvorite savršeno utočište uz naše kolekcije za spavaće sobe.Unesite svjetlo u svoj prostor uz svjetiljke za noćni ormarić dodajte dašak elegancije ogledalima u spavaćoj sobi. Osim toga, imamo prekrasne kolekcije ukrasa za stvaranje ugođaja, kao i praktične stvari za noćne ormariće.

Plutajući noćni ormarići


Stolna svjetla i predmeti za noćne ormariće

-10%
55.99 €

Uklj. PDV


Ogledala za spavaću sobu

Ljetno sniženje
53.99 €

Uklj. PDV


Ambijent


Savjeti i ideje za uređenje spavaće sobe


Trebate ideje za uređenje spavaće sobe? Nema problema! Pobrinuli smo se za vas uz naš vodič za kupnju kreveta i kolekciju stilova dizajna interijera kako biste pokrenuli svoju kreativnost. Od rustikalnog do modernog, minimalističkog do industrijskog, postoji stil za svaki ukus. Istražite naše kul savjete i ideje o uređenju spavaće sobe kako biste je doista učinili svojom. Pripremite se pretvoriti svoju spavaću sobu u zen kutak!

Osnove dodataka u boji

A splash of colour draws the eye, changes the mood, and emphasises certain details in any space.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Stilovi dizajna interijera

Pregledajte našu stranicu Stilovi za inspiraciju!

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Kako odabrati krevet – najbolji vodič za kupnju kreveta

Odabir pravog kreveta ključan je ako ne želite neprospavane noći. Budući da provodite trećinu svog života u krevetu, morate osigurati visokokvalitetne uvjete za spavanje.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Jako smo sretni što vidimo svoje kupce kako stvaraju prekrasne prostore s našim proizvodima i dijele ih uz #sharemevidaXL. Od zadivljujućih uređenja vrtova do ugodnih interijera doma, kreativnost naših kupaca doista nadahnjuje. I vi se možete pridružiti našoj zajednici i podijeliti vlastite dizajne nadahnute vidaXL-om. Proslavimo svoju strast prema prekrasnim, udobnim prostorima za boravak i nadahnimo jedni druge na stvaranje još nevjerojatnijih dizajna!

Otkrij sve