Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Hvala vam na pretplati!
git ate svoj inbox, dobit ćete ekskluzivni kupon odmah!
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

Ogledala

Poredaj po:
Najprodavaniji
Cijena:
Filter
UPS, proizvod koji tražite nije dostupan. Potražite slične proizvode ovdje.

Pogledajte se u jednom od naših lijepih ogledala

Ogledalce, ogledalce ... Tko je najljepši na svijetu? Jeste li tip osobe koja se gleda u ogledalo u bilo kojoj prilici ili ga koristite samo kada perete zube? Bez obzira koju namjenu ogledalo ima za vas, to je neophodno u svakom kućanstvu! Ogledalo nije samo način za provjeru kako nevjerojatno izgledate, nego također može učiniti da prostor izgleda mnogo veći. Ovdje na vidaXL, naći ćete prekrasan spektar stojećih ogledala, ormarića za nakit s ogledalom kao i izbor manjih kozmetičkih ogledala.

Ukrasna ogledala velika i mala

Ovih dana su ogledala  dostupna u svim oblicima i veličinama. Velika ogledala za presvlačenje omogućuju vam da se potpuno pogledate. Osim toga, veliko ogledalo će napraviti malu sobu da izgleda prostrano. To vrijedi i za zidna ogledala. Ako pametno postavite svoje ogledalo, možete napraviti mnogo svjetliji prostor i stvoriti potpuno novu, svježu i živopisnu atmosferu s lakoćom! Ovdje na vidaXL, nemamo samo velika ogledala za vaš dnevni boravak ili hodnik. Također nudimo nevjerojatan izbor ogledala manjeg dizajna koji su jednostavno savršeni za postavljanje na vaš noćni ormarić ili stolić za kavu!

Osvijetljena ogledala

Dobra rasvjeta je neophodna kada se radi o ogledalima. Osobito se kupaonska ogledala često koriste i moraju biti dobro osvijetljena. Ovdje na vidaXL, naći ćete nekoliko osvijetljenih toaletnih ogledala, kao i lijepe ormariće za nakit s LED rasvjetom i ogledalom na vratima ... Što još trebate? Kada je ormar otvoren, vaš nakit je uvijek dobro osvijetljen i vidljiv zahvaljujući ugrađenom LED svjetlu. Kada je ormar zatvoren, vidjet ćete kako nevjerojatno lijepo izgledate u prekrasnom ogledalu s profinjenim drvenim okvirom!

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Ekskluzivne ponude za naše članove

Proizvodi u prodaji

Novi dolasci i trendovi

Dobivate 40 Kn popusta**

*Otkazati je moguće u bilo koje vrijeme
**Sa potrošnjom od 800 KN na vidaXL proizvodima
Dobro došli natrag! U međuvremenu smo ažurirali cijene, ispričavamo se!