Kategorije kućnih ureda


Pretvorite sobu viška u kul kućni ured uz naše potrepštine za kućni ured! Niste sigurni kakvu vrstu namještaja trebate? Bez brige! Setovi namještaja za kućni ured ili pojedinačni radni stolovi, stolice i rješenja za pohranu nezaobilazni su proizvodi. Što mislite o samostojećem radnom stolu ili šarenom ormariću za spise koji će ga podići?

I ne zaboravimo na ukrase! Dodajte malo osobnosti svom kućnom uredu pomoću zidnih slika, biljaka i dodataka za radni stol. Pitate se koja je razlika između uredskog i kućnog namještaja? Uredski namještaj izrađen je da izdrži trošenje uslijed svakodnevne upotrebe, dok je kućni namještaj usmjeren na udobnost i stil. Srećom, imamo oboje.Savjeti i ideje za uređenje kućnog ureda


Dizajn pravog radnog prostora jednostavno je uz malo nadahnuća za namještaj za kućni ured. Možete se odlučiti za setove namještaja za kućni ured ili odabrati pojedinačne komade. U svakom slučaju, preporučujemo da pogledate naše vodiče za kupnju namještaja – od velike su pomoći! Još niste sigurni kako ukrasiti svoj radni prostor? Računajte na naše ideje za kućni ured. Odlično je polazište provjeriti naše stilove dizajna interijera i najpopularnije trendove radi nadahnuća.

Stilovi interijera

Pronađite svoj omiljeni stil uređenja interijera i kupujte artikle koji odgovaraju svakom stilu. Pretvorite svoju kuću u dom već danas!

Otkrijte svekeyboard_arrow_right

Kako odabrati gaming stolicu

Što više vremena provodite sjedeći, to je vaš izbor važniji.

Otkrijte svekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Jako smo sretni što vidimo svoje kupce kako stvaraju prekrasne prostore s našim proizvodima i dijele ih uz #sharemevidaXL. Od zadivljujućih uređenja vrtova do ugodnih interijera doma, kreativnost naših kupaca doista nadahnjuje. I vi se možete pridružiti našoj zajednici i podijeliti vlastite dizajne nadahnute vidaXL-om. Proslavimo svoju strast prema prekrasnim, udobnim prostorima za boravak i nadahnimo jedni druge na stvaranje još nevjerojatnijih dizajna!

Otkrijte sve