Izađi
Sada ste odjavili.
Nastaviti
Hvala vam na pretplati!
git ate svoj inbox, dobit ćete ekskluzivni kupon odmah!
Hvala vam na vašem interesu za naš newsletter

Molimo Vas da potvrdite, klikom na link u email-u koji smo Vam upravo poslali. Hvala Vam!

Da biste dobili svoj kupon, kliknite samo na link za potvrdu na e-mail sto šmo vam poslali.

Zatvori
POŠALJITE POVRATNE INFORMACIJE

Umjetna Flora

Poredaj po:
Najprodavaniji
Cijena:
Filter
UPS, proizvod koji tražite nije dostupan. Potražite slične proizvode ovdje.

Previše ste zauzeti za zalijevanje? Izaberite umjetne biljke

Ako želite dodati malo zelenila u svoj dekor ali jednostavno nemate vremena za zalijevanje i brigu o biljkama u vašem domu, umjetne biljke su nadahnuto rješenje. Biljke mogu dati vašem interijeru svjež novi izgled, a danas te stvari izgledaju baš kao stvarne! Ovdje na vidaXL, nudimo fantastičan raspon lijepih, šarenih i realističnih plastičnih biljaka koje će svakako osvježiti bilo koji prostor!

Živolike umjetne biljke

Imamo nekoliko praktičnih savjeta kada kupujete umjetnu biljku. Prvi je razmatranje njenog izgleda. Prazna biljka s nekoliko listova, izgledat će manje životno nego punija. Kada je u pitanju boja, plastična biljka s lišćem u različitim nijansama zelene može stvarno izgledati kao dio biljke. Također je poželjno imati na umu varijante boja kada razmišljate o biljkama s cvijećem. Možda želite da boje cvijeća odgovaraju vašem dekoru? Konačno, materijal je također važna točka za razmatranje, jer ima veliki utjecaj na izgled umjetne biljke.

Egzotična palmina drvca u vašem domu

Kada se vratite s tog nevjerojatnog ljetnog godišnjeg odmora, zaista vam nedostaju palme? Unesite ovaj tropski osjećaj u svoj dom s prekrasnom umjetnom palmom od vidaXL. Ova stabla imaju puno, sjajno lišće koja ih čine vrlo realističnim. Oni su visoki 80 cm, tako da će biti izvrstan dodatak svake sobe!

Čišćenje umjetnih biljaka

Naravno da ne trebate zalijevati umjetne biljke ali ih je potrebno ponekad očistiti. Jednostavno obrišite prašinu suhom krpom, a prije nego što to znate, listovi su opet sjajni zeleni i nevjerojatno uvjerljivi!

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Ekskluzivne ponude za naše članove

Proizvodi u prodaji

Novi dolasci i trendovi

Dobivate 40 Kn popusta**

vidaXL poštuje vašu privatnost
*Otkazati je moguće u bilo koje vrijeme
**Sa potrošnjom od 800 KN na vidaXL proizvodima