Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene
Namještaj  (679)
Stolice  (679)

Barske stolice

Višebojne barske stolice

Kada imate barski stol , ugrađeni bar ili prostor u vašoj kuhinji, barske stolice su vrlo pogodne i prekrasan su dodatak prostoru. Barske stolice se razlikuju od normalnih stolica, budući da su veće i obično imaju naslon sjedala, što jamči udobnost kada ih redovito upotrebljavate. Ovdje na vidaXL, možete pronaći lijep izbor barskih stolica u svježim bojama, sa ili bez oslonca za leđa i za ruke. Sjajne višebojne stolice za stolom uistinu se dobro slažu s neutralnim stolom!

Udobne barske stolice za bilo koji interijer

Ovdje na vidaXL, naći ćete fantastičan izbor barskih stolica u različitim stilovima. Raznolikost dostupnih boja i dizajna, osigurava da pronađete, savršenu barsku stolicu za svaki interijer. Od živopisnih barskih stolica s mehanizmom za  podizanje do više klasičnog dizajna, sa ili bez naslona za leđa i oslonca za ruke, doista imamo sve! Ako želite imati mogućnost odlaganja stolica ispod pulta, dizajn s naslonom za ruke možda nije najbolja opcija za vas. Kao i nevjerojatan raspon boja i dizajna, tu je zadivljujući izbor materijala za odabir, na primjer, prekrasne tkanine, drvo i umjetna koža.

Dodatni prostor za sjedenje u firmi

Imate li uvijek događaje uz večeru, zabavu za goste ili planirate zabave? Ako je tako, barske stolice ne samo da izgledaju sjajno, nego su također vrlo prikladan način za dodatna mjesta za sjedenje. Budući da je većina naših stolica podesiva po visini, vaši posjetitelji mogu sjediti na (približno) istoj razini kao i  gosti koji sjede na drugim stolicama i kauču.

Kupite jednu stolicu ili cijeli set

Set barskih stolica je neophodan kada imate stolić. Ako trebate samo stolice za vaš kuhinjski pult ili mali stol, samo trebate odabrati jednu barsku stolicu ili možda set od dvije. Uz nevjerojatan izbor barskih stolica koje nudimo, mogućnosti su beskrajne!

Prikaži više