Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Fotelje, ležaljke i stolice za spavanje

Udobne fotelje

U većini rječnika definicija fotelje je "lijena stolica". Ovdje na vidaXL, to je upravo ono što imamo na umu prilikom izrade naše prekrasne ponude takvih stavki. U tim stolcima, zaista se možete opustiti uz dobru knjigu ili gledati svoje omiljene TV emisije. Naše udobne fotelje, također su fantastične za uživanje u popodnevnom odmoru. Za optimalno opuštanje naći ćete razne fotelje s tabureom za noge, kao i masažne stolice i stolice koje prilagođavate onako kako vam se sviđa, sve ovdje na vidaXL.

Fotelje od tkanine i umjetne kože

Neki ljudi preferiraju stolice presvučene tkaninom jer  imaju više topline. Također možete odabrati (umjetna koža) kožnu stolicu. Ovaj materijal je divan na dodir i lako se može očistiti. Kada je sav vaš namještaj izrađen od kože, to ne mora nužno značiti da mora biti i lijepi novi naslonjač. Kombinacija različitih materijala omogućit će vašem interijeru jedinstven i eklektičan izgled.

Podesive, relaksirajuće stolice

Ovdje na vidaXL, volimo vam pomoći da dosegnete optimalno opuštanje s našim predivno udobnim i podesivim foteljama. Idealno za popodnevni odmor, imamo vrhunski izbor stolica s podesivim naslonom , tako da se možete osloniti i stvarno se opustiti. Uključeni oslonci za noge dodaju  udobnost. Fotelja je još jedna vrsta naslonjača koja vam može pomoći da se opustite. Možete  lako ustajati ili sjesti zahvaljujući sustavu za podešavanje. Osim toga, oslonac za noge je podesiv i omogućava da ispružite noge. Nevjerojatno!

Stvorite jedinstvo u vašem interijeru

Dodavanjem fotelje za opuštanje u vaš interijer, možete odmah stvoriti udoban kut za sjedenje. Također je nevjerojatan način dodavanjem neke boje ili drugog materijala u prostor. Na primjer, odaberite prekrasnu ljubičastu stolicu ili fotelju u patchwork dizajnu . To će osvijetliti strogi crno-bijeli interijer s lakoćom, stvarajući pravi centar pažnje u sobi.

Prikaži više