Kategorije kuhinja


Jeste li spremni obnoviti svoju kuhinju? Iskoristite naše nadahnuće za kuhinjski namještaj! Bilo da tražite potpuni set kuhinjskog namještaja ili samo nekoliko kuhinjskih potrepština, ima ponešto za svakoga. Ali koji vam kuhinjski namještaj najbolje odgovara? Pogledajte naše ideje za kuhinjski namještaj. Naša kuhinjska oprema i uređenje podići će vašu kuhinju na višu razinu! Krenimo kuhati i pretvorimo vašu kuhinju iz snova u stvarnost!Kolekcije za kuhinje


Jeste li spremni stvoriti kuhinju koja je elegantna koliko i funkcionalna? Pogledajte naše kolekcije kuhinja koje će vam se apsolutno svidjeti! Započnite s istaknutim komadom kao što je kul kuhinjski element za sudoper i nadogradite ga kuhinjskim priborom ili posuđem. Ako se osjećate sposobnima, zašto ne biste napravili vlastiti kuhinjski stol? Možete čak i prenamijeniti ponovno upotrijebljene materijale za ekološki prihvatljiv dodir. Dodajte osobnu notu zabavnim kuhinjskim predmetima kao što su šarene kuhinjske krpe ili posudice za sol i papar.

Kuhinjski ormarići za sudoper


Razni kuhinjski artikli


Izgradite vlastiti stol


Regenerirani materijali

Ljetno sniženje
142.99 €

Uklj. PDV


Savjeti i ideje za uređenje kuhinje


Uz pravo nadahnuće za kuhinjski namještaj, možete imati sjajno iskustvo kuhanja! Dobra vijest: imamo ljupke ideje za kuhinju, i kul savjete. Pogledajte, na primjer, naše vodiče za kupnju, kuhinjskog namještaja. Lako ćete shvatiti kako kupiti pravi kuhinjski stol, stolice ili klupe. Pogledajte naš izbor stilova uređenja interijera – oni će vas voditi u uređenju kao profesionalac.

Stilovi dizajna interijera

Pronađite svoj omiljeni stil uređenja interijera i kupujte artikle koji odgovaraju svakom stilu. Pretvorite svoju kuću u dom već danas!

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Ideje i tajne za prekrasno uređenje blagovaonice

Vidite li blagovaonicu kao najvažniju prostoriju u svom domu? Neki govore da je kuhinja srce kuće, dok drugi misle da je to spavaća soba, kao ugodan i opuštajući prostor gdje možete napuniti baterije.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Kako odabrati blagovaonski stol

Vaš blagovaonski stol središte je dnevnog boravka, a njegova kupnja ili zamjena zahtijeva vašu punu pažnju.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Vodič za kupnju blagovaonske klupe – savjeti za pronalaženje idealne klupe

Želite li stvoriti savršenu blagovaonicu za uživanje sa svojim najmilijima? Pronaći idealnu sjedalicu nije lak posao.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

Vodič za kupnju barskih stolaca – korisni savjeti

Savršene barske stolice udobne su i odgovaraju vašem interijeru.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Jako smo sretni što vidimo svoje kupce kako stvaraju prekrasne prostore s našim proizvodima i dijele ih uz #sharemevidaXL. Od zadivljujućih uređenja vrtova do ugodnih interijera doma, kreativnost naših kupaca doista nadahnjuje. I vi se možete pridružiti našoj zajednici i podijeliti vlastite dizajne nadahnute vidaXL-om. Proslavimo svoju strast prema prekrasnim, udobnim prostorima za boravak i nadahnimo jedni druge na stvaranje još nevjerojatnijih dizajna!

Otkrij sve