Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene

Električne Stolice za Masirane

Prikazuje se: 1-48 of 272

Fantastična i udobna fotelja za masažu

Ako često imate bolove mišića, fotelja za masažu će brzo postati vaš novi omiljeni komad namještaja. Kada razmišljate o električnim foteljama za masažu, vjerojatno mislite na ogromne fotelje s mnogo gumba i žica. Ovdje na vidaXL, sigurno će te biti iznenađeni elegantnim i suptilnim dizajnom kojim se ponosimo. Fotelje su izrađene od umjetne kože i opremljene su ručnim daljinskim upravljačem. Odaberite odgovarajući program i neka počne opuštanje!

Odabir prave fotelje za masažu

Postoji nekoliko stvari koje trebate imati na umu prilikom kupnje masažne fotelje. Prvo i najvažnije, mora biti udobna, tako da imajte na umu dubinu sjedala. Kada naslon za noge nije ispružen, trebali biste moći staviti obje noge ravno na tlo. Naslon sjedala je podesiv, ali fotelja vam treba biti udobna i kada je u uspravnom položaju. Konačno, ove stolice se razlikuju u broju funkcija koje imaju, tako da, odluka je vaša.

Razni modeli

Fotelje za masažu su dostupne u različitim modelima. Možete odabrati sjedalo u sportskom stilu ili stolicu s naslonima za ruke. Za dodatnu udobnost, neke od stolica također imaju i naslon za noge, bilo odvojeno, ili pričvršćeno za fotelju. Noću se možete potpuno opustiti dok gledate televiziju. Prava električna fotelja za masažu opremljena je naslonima za noge, kako biste mogli masirati i njih.

Prikaži više