Iznenađujuća ponuda
Besplatna dostava
Odlične cijene
Namještaj  (506)
Vrtni namještaj  (506)
Vrtna sjedala  (506)
Ležaljke  (506)

Ležaljke

Opustite se na jednoj od naših ležaljki za sunčanje

Većina ljudi smatra ležaljku za sunčanje luksuznim komadom, ali vidjet ćete kada ju dobijete, da se nećete moći odvojit od nje! Dok prvo izađe sunce, mislićete da ste na lijepom otoku kada legnete i zatvorite oči. Vrtni dnevni krevet često će imati luksuzni izgled i dojam, zahvaljujući čistim ili zakrivljenim linijama i mekanim, udobnim jastucima. Odaberite lijepi model od ratana, pruća ili drveta. vidaXL ima i luksuzne, i obične ležaljke za sunčanje.

Ležaljke koje mogu biti ostavljene vani tijekom cijele godine

Nije uvijek lako pohraniti ležaljke, naročito kada nisu sklopive. U tom slučaju može biti praktično ako je ležaljka izrađena od materijala otpornih na vremenske uvjete. vidaXL aluminijske ležaljke su posebno pogodne za vanjsku uporabu.

Izvanredne ležaljke

Što može biti ugodnije od uživanja na ležaljci s knjigom i pićem čim sunce počne sjati? Imate izbor različitih ležaljki. Sklopive ležaljke su praktične jer ne zauzimaju previše prostora kada se preklope. Također možete odabrati set od dvije luksuzne aluminijske ležaljke sa suncobranom ili suncobran s baldahinom. Idealan su izbor za ljude koji žele uživati u toplini na otvorenom, a istovremeno da se štite od previše izravne sunčeve svjetlosti.

Prikaži više