Kategorije dječjih soba


Dobrodošli u uzbudljivi svijet dječjih soba! Osmišljavanje prostora za djecu svodi se na oslobađanje kreativnosti i zabave. Olakšat ćemo vam svojim nadahnućem za namještaj za dječju sobu. Namještaj za dječju sobu koji odaberete treba biti praktičan, siguran i izdržljiv, ali nikad dosadan. Od odvažnih boja do razigranih uzoraka, postoje beskrajne mogućnosti da se spavaća soba vašeg djeteta istakne.

Pitate se što bi trebala imati svaka dječja soba? Započnite s udobnim krevetom, funkcionalnim spremištem i namjenskim prostorom za igru. Stvorite dodatni štih zabavnim ukrasima, poput zidnih naljepnica, šarenih tepiha i razigrane rasvjete. Dobit ćete sobu koja potiče maštu i radost vaših mališana!Kolekcije za dječje sobe


Zakoračite u zabavni svijet potrepština za dječju sobu! Trebat će vam kul namještaj za dječju sobu i razigrani dodaci. Od namještaja za dječju sobu do zabavne posteljine i edukativnih igračaka, možete lako pretvoriti sobu svog mališana u mjesto na kojem voli biti. Dodajte igračke za aktivnosti kako biste potaknuli kreativnost i maštu. Osim toga, vaše će dijete imati prostor koji može nazvati svojim. Dakle, bacimo se na stvar i stvorimo sobu koja odražava jedinstvenu osobnost vašeg djeteta!

Dječje igračke


Dječje igračke za aktivnosti

Ljetno sniženje
127.99 €

Uklj. PDV

Ljetno sniženje
23.99 €

Uklj. PDV


Savjeti i ideje za uređenje dječje sobe


Uređenje dječje sobe može biti pustolovina samo po sebi. Nakon što smo istražili odjeljak s namještajem za dječju sobu, sad ćemo pogledati druge važne detalje. Istražimo još ideja za dječju sobu poput tematskih elemenata kao što su kreveti s baldahinom ili zid sa školskom pločom. Svakako dodajte puno opcija za pohranu kako bi soba bila uredna i funkcionalna. Uz malo kreativnosti i puno mašte, možete izgraditi prostor koji će vaše dijete voljeti godinama koje dolaze.

Neobičan zidni ukras za dječju sobu

Prikupili smo izbor prekrasnih ideja za uređenje zidova dječje sobe kako bismo vam pomogli u stvaranju idealnog dekora zidova za spavaću sobu.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

3 najbolje ideje za putovanje cestom s djecom

Ako se dobro spakirate i sa sobom ponesete korisne stvari, možete si uštedjeti mnogo problema. Prikupili smo najbolje savjete za jednostavno i zabavno putovanje s djecom automobilom; Započnimo.

Pročitajte višekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Jako smo sretni što vidimo svoje kupce kako stvaraju prekrasne prostore s našim proizvodima i dijele ih uz #sharemevidaXL. Od zadivljujućih uređenja vrtova do ugodnih interijera doma, kreativnost naših kupaca doista nadahnjuje. I vi se možete pridružiti našoj zajednici i podijeliti vlastite dizajne nadahnute vidaXL-om. Proslavimo svoju strast prema prekrasnim, udobnim prostorima za boravak i nadahnimo jedni druge na stvaranje još nevjerojatnijih dizajna!

Otkrij sve