Najpopularniji trendovi: zlatni naglasci

Onaj dašak glamura koji vaš dom treba kako bi zablistao

 

Zlato je oduvijek bilo simbol bogatstva i luksuza. Njegova upotreba u dizajnu interijera s vremenom se razvijala, od bogatstva do kiča. Ako je pravilno izbalansirano, zlato stvara luksuznu i elegantnu estetiku.

Zlatni naglasci ponovno su u modi i sigurno su privukli našu pažnju. Usudite se upotrijebiti zlatne naglaske za stvaranje elegantnog ozračja ili se istaknite uz malo otmjenih zlatnih detalja. Ukrasite svoj dom zlatnim dodacima ili namještajem sa zlatnim premazom za nježan izgled.

 

 

Kombinacije boja koje su i odvažne i umirujuće

Upotreba zlatnih naglasaka mogla bi se činiti izazovnom, ali na sreću, taj elegantni trend može nas naučiti kako izbjeći neukusan dizajn. Zlato bi trebalo ublažiti pomno razmotrenom paletom boja, a mi smo tu kako bismo vam ponudili nekoliko mogućnosti .

Najsigurnija je oklada upotreba crno-bijelog sa zlatnim naglascima. Ta kombinacija doista stvara profinjen izgled. Ili upotrijebite neutralne tonove u kombinaciji sa zlatom. To će dodati toplinu vašem domu. Na kraju, također biste se mogli odlučiti za vrlo odvažnu paletu boja, kombinirajući zlatne naglaske s tamnozelenom ili plavom bojom, ili mekanom paletom boje ružičastog pjenušca kako biste nešto istaknuli svojim dizajnom.

 

 

Zlato se mora upotrebljavati s pravim materijalima

Zlato uvijek treba spojiti s pravim materijalima. Budući da je toliko luksuzno, zlatu je potrebna suptilna baza koja mu omogućuje da sjaji, ali da ne prevlada. Što se tiče namještaja i dodataka, odaberite materijal koji odgovara prostoru kako biste stvorili uravnotežen izgled. Dodavanje zlata u kombinaciji s čelikom ili staklom stvara sjajan moderan osjećaj. Ili spojite zlatne naglaske s masivnim drvom kako biste stvorili otmjen prostor. Za potpuni ekstravagantan dizajn, kombinirajte zlatne naglaske s mramorom i baršunom.

 

      

Upotrijebite zlatne naglaske kako biste pretvorili neutralno u zapanjujuće

Crno-bijeli minimalistički dizajn interijera također se zaslužuje istaknuti. Malo zlatnog savršeno je rješenje. Ukrasni jastuci, zavjese ili rasvjetna tijela mogu se dotjerati zlatnim dodacima za živopisan i elegantan izgled. Naglasite određena područja u svom domu stvaranjem tople i privlačne atmosfere u svom postojećem dizajnu. Također imajte na umu da se zlatni naglasci mogu upotrijebiti za skretanje pozornosti na manje prostorije ili područja. Sjaj zlata ostavlja dojam da je soba otvorenija i prostranija.