Boemski stil interijera

Šareni i eklektični interijer s osobnom notom

 

Boemski interijer doimat će se kao da ste na odmoru u vlastitom domu. Ovaj stil dizajna interijera ispunjen je živim bojama, prirodnim materijalima, teksturama i odvažnim uzorcima. Također je idealan stil za dodavanje svih predmeta koje ste prikupili na putovanjima. Ako želite pustiti svojoj kreativnosti da se rasplamsa, boemski stil interijera pravi je za vas!

 

Pogledajte sve industrijske proizvode >

 

Svijetle boje i odvažni uzorci

Upotreba boja i uzoraka vrlo je važna u boho interijeru. Boemski je stil eklektičan i kod njega sve prolazi. Ne bojte se neočekivanih kombinacija! Zemljani se tonovi često kombiniraju s tonovima dragulja i svijetlim metalnim bojama kao ukrasnim bojama. Zidne tapete s odvažnim uzorkom, prostirke, ukrasni jastuci i deke - neka vaša osobnost zasja. Ako zaista želite da vaš interijer odiše boemski, dodajte tapiseriju u svoj dnevni boravak ili spavaću sobu.

 


 

 

 

Boemski namještaj i dodaci

Ne postoje dva boemska interijera koja izgledaju potpuno isto. To je savršen stil ako želite stvoriti nešto jedinstveno. Boho namještaj napravljen je od prirodnih materijala poput ratana, bambusa, pruća, jute, sisala i recikliranog drva. Taj stil omogućuje vam da iznova doživite mjesta na koja ste putovali izlažući ove dodatke u lijepom ormariću ili na bočnom stoliću.

 

 

Pogledajte sve industrijske proizvode >

 

 

 

 

Pogledajte sve stilove za 2022