Maksimalistički stil dizajna interijera


Uronite u živahni svijet maksimalizma


Zamislite vlastiti maksimalistički svijet, gdje je više svakako više. Naučit ćete stvoriti prostor koji se ističe odvažnom upotrebom boja i tekstura. Saznajte što čini maksimalistički dizajn interijera doista nevjerojatnim.

 

Koji su ključni elementi maksimalističkog stila?

Maksimalizam slavi upotrebu živahnih boja, teksturiranih materijala i eklektičnih ukrasa. Riječ je o oslobađanju od konvencionalnih normi i prihvaćanju izvanrednog.


Simfonija maksimalističkih boja

1 / 3

Maksimalizam oživljava uz odvažnu paletu – poput živih bordo i živahnih žutih nijansi – donoseći radost u vaš prostor. Pomiješajte razne uzorke sa svijetlim uzorcima i ne zaboravite dodati istaknute komade kako biste stvorili vizualni interes.

Maksimalistički materijali koje ćete voljeti

2 / 3

Uživajte u beskrajnim mogućnostima materijala u svom maksimalističkom dizajnu. Od raskošnog baršuna do elegantnih metala, teksturiranog platna ili pernatih naglasaka, svaki materijal pridonosi vizualnom pretjerivanju koje definira ovaj stil.

Neophodni ukrasi u maksimalističkom dizajnu interijera

3 / 3

U maksimalizmu ukrasi kradu pozornost. Razmislite o kićenim lusterima, zanimljivim skulpturama i privlačnim zidnim tapetama.

Unesite maksimalističko ozračje u svoj dom u 3 jednostavna koraka!

Pitate se kako urediti u maksimalističkom stilu? Slijedite ova 3 jednostavna koraka kako biste dodali bit maksimalizma "više je više" svom prostoru.


  • 1. korak: Pomiješajte i uskladite funkcionalnost s upečatljivim stilom

    Odaberite ukrašene TV ormariće i rješenja za pohranu s jedinstvenim dizajnom – neophodne komade koji će privlačiti pozornost u vašem maksimalističkom, ali praktičnom domu.


  • 2. korak: Prigrlite eklektičnu eleganciju

    Uživajte u igri različitim oblicima i kontrastnim dizajnom pri odabiru svojih sofa, blagovaonskih stolica ili fotelja. Odaberite udobnost, ali dodajte zabavnu i šarenu notu svom interijeru sa svakim komadom.


  • 3. korak: Uredite maksimalističko središte za druženje

    Pretvorite svoj prostor u živahno društveno središte dodavanjem neophodnih komada poput elegantnih klupa, modernih oslonaca za noge i udobnih taburea. Ne zaboravite uključiti elegantne stoliće za kavu kako biste uljepšali svoju zonu za zabavu.


Osnove maksimalizma čekaju

Istražite neophodne proizvode za svoj savršeni maksimalistički raj – od odvažnog namještaja do izvanrednih akcenata.


Sada popularno
+ 3 opcije
73.93 €

Uklj. PDV

557.00 kn

Uklj. PDV

Sada popularno
+ 1 opcije
109.76 €

Uklj. PDV

827.00 kn

Uklj. PDV

Kupujte proizvode keyboard_arrow_right


 

Ideje za maksimalistički dizajn naših kupaca

Pogledajte stvarne ideje za maksimalistički dizajn interijera u našoj galeriji #sharemevidaxl. Nadahnite se i usudite se unijeti maksimalizam u svoj dom.


 

Uređenje svake prostorije u maksimalističkom stilu

Slobodno se poigrajte i unesite maksimalizam u svoj dnevni boravak, spavaću sobu i blagovaonicu. Dodajte osobnost i eklektičnu mješavinu šarenih elemenata u svoj životni prostor.


Maksimalizam u vašem dnevnom boravku

Pretvorite svoj dnevni boravak u vrhunsko, elegantno utočište. Odaberite plišane sjedalice, teksturirane tkanine i upečatljiv dizajn namještaja za maksimalistički životni prostor.

Maksimalistička spavaća soba

Neka se vaša spavaća soba istakne uz kompleksnost maksimalizma. Uklopite raskošne tkanine, udobne tepihe i istaknut namještaj kako biste stvorili maksimalistički bijeg iz snova.

Maksimalistička blagovaonica

Pretvorite svoju blagovaonicu u maksimalističko remek-djelo. Odaberite živahne zidne tapete, mješovite stolnjake i zadivljujuće ukrase kako biste stvorili eklektično iskustvo objedovanja.

Otkrijte sve stilove interijera


Niste sigurni koji vam stil najbolje odgovara?

Pogledajte sveViše nadahnuća


 

Iz naše trgovine u vaš dom – pridružite se galeriji #sharemevidaxl!

Nadahnite se uz vidaXL!

Želite li urediti dom svojih snova? Osim široke palete proizvoda među kojima možete birati, trebat će vam i malo nadahnuća za dom i vrt. Kako bismo vas proveli kroz najpoznatije stilove dizajna interijera i lijepe trenutne trendove, napravili smo ovo područje za nadahnuće.

Pretvaranje vaše kuće u dom znači slavljenje vaše jedinstvene osobnosti kroz svaki detalj. Pozivamo vas da se nadahnete s nama i istražite vrhunski popis stilova interijera. Dopustite si da se zaljubite u minimalističku ljepotu skandinavskog i suvremenog stila ili dodajte malo odvažnosti uz industrijski izgled. Upoznajte rustični stil dizajna interijera – nezaboravan je uz svoje rustične naglaske. Što kažete na ljupki boemski i retro stil? Pogledajte ih!


#sharemevidaXL: naši proizvodi, vaš stil

Istina je da crpimo nadahnuće za svoj dom iz stvarnih domova i ljudi koji integriraju naša rješenja za opremanje i savjete za uređenje u svoj prostor. Dakle, naši potrošači junaci su koji nas nadahnjuju. Cijenimo što dijele uređenje svog doma s nama. Vidimo to kao sjajan izvor nadahnuća za dom i vrt.

Kao rezultat toga, stvorili smo mjesto gdje se svi stilovi i trendovi uređenja doma spajaju, a naši su klijenti u središtu pozornosti. Nadahnite se kreacijama naših klijenata tako da posjetite našu stranicu #sharemevidaxl, potpuno posvećenu proslavi vas i vaših kreativnih dizajna. Tu ćete pronaći veliku raznolikost naših proizvoda, primijenjenih u stvarnim uređenjima doma. Moći ćete vidjeti kako se mogu uklopiti i u vaše uređenje i nadahnuti se! Želite li i vi sudjelovati? Provjerite uvjete ovdje!


Prijavite se za nadahnjujuće newslettere

Jeste li znali da najbolje nadahnuće za uređenje interijera počinje s povremenom e-poštom? Predstavljamo vam svoje nadahnjujuće newslettere! Za početak, samo se prijavite, a mi ćemo vam slati svoje nevjerojatno korisne newslettere. Od nadahnuća za dom i vrt preko ideja za uređenje do ogromnih kolekcija zanimljivih stvari koje bi svaka kuća trebala imati, naši newsletteri imaju sve.

Prvi ćete saznati za nove uzbudljive trendove i novosti o popularnim stilovima dizajna. Upotrijebite newslettere kao izvor nadahnuća za svoje projekte kod kuće! Pretplatite se na naše nadahnjujuće newslettere i pridružite se zajednici vidaXL!