Trenutno u modi

Iako su stilovi bezvremenski, trendovi su vrući

Saznajte što je popularno u svijetu dizajna interijera i eksterijera. Moderan namještaj, boje, oblici i još mnogo toga.

Trend klasičnog luksuza

Dajte uređenju svog doma klasičan i bezvremenski dojam i izgled uz trend klasičnog luksuza. Otkrijte taj prekrasni trend i pronađite savršen namještaj i naglaske kako biste ga ponovno stvorili kod kuće!

Kupujte klasični luksuzni namještajkeyboard_arrow_right

Trend kuće na obali

Uredite prekrasan i opuštajući prostor uz trend kuće na obali! Naučite sve o tome i pronađite prava rješenja za opremanje svog doma na obali!  

Otkrijte višekeyboard_arrow_right

Kupujte obalni namještaj keyboard_arrow_right

Trend malih gradskih balkona

Mali balkon, ogroman potencijal za uređenje! Istražite nevjerojatne ideje i rješenja za opremanje za uređenje funkcionalnog gradskog balkona iz snova.

Otkrijte višekeyboard_arrow_right

Kupujte namještaj za balkonkeyboard_arrow_right

Udoban vrtni namještaj od ratana

Vaš vrt može biti mjesto za odmor tijekom cijele godine! Nadahnite se našim vrtnim namještajem i dodacima od ratana i ukrasite svoj raj iz snova!  

Otkrijte višekeyboard_arrow_right

Kupujte vrtni namještaj od ratana keyboard_arrow_right

Također popularno

   

Upoznajte najpopularnije trendove u dizajnu interijera 2022.

Trendovi u dizajnu interijera pomažu vam saznati više o uređenju doma. Uravnoteženo uređenje doma slijedi određeni stil. Uz to, trendovi predstavljaju šlag na kraju. Trendovi u interijeru toliko su višenamjenski da možete upotrijebiti samo ukrasne detalje kako biste ih učinili svojima. Otkrijte naše savjete i trikove, ideje za interijere i još puno toga što je u skladu s trendovima uređenja interijera 2022!

Nadahnite se najnovijim trendovima u dizajnu interijera

Ako vam je potrebno malo smjernica za preuređenje, pogledajte četiri velika trenda u dizajnu interijera doma koje ne smijete propustiti. Stvorite eklektični dnevni boravak u kojem se osjećate kreativno i nadahnuto. Istaknite toplinu i udobnost svoje osjećate kreativno i nadahnuto. Istaknite toplinu i udobnost svoje spavaće sobe trendom pruća i ratana.

Sitni detalji čine razliku u dizajnu interijera doma. Pogledajte trend zlatnih naglasaka, neophodan u vašoj blagovaonici. Trend baršuna ne treba predstavljati. Trendovi uređenja interijera 2022. čekaju da vas još više nadahnu u uređenju doma.

Možete također upotrijebiti najnovije trendove u dizajnu za preuređenje svog vrta, terase ili balkona. Razgovaramo o najnovijim materijalima, dizajnu namještaja i ukrasima koji čine razliku u vašem vanjskom uređenju. Želite li postaviti vrtni bar, ali niste sigurni što je trenutno u modi? Ovdje ćete pronaći najbolji dizajn vanjskog namještaja i savjete za uređenje. Ratan je stvarno moderan, ali koje su najbolje ideje za ukrašavanje ratana? Dopustite nam da vas nadahnemo u uređenju prekrasnog vanjskog prostora.

Nadahnuće za stvaranje doma iz snova

Naš kutak za nadahnuće daje vam savršene smjernice za preuređenje vašeg doma. Otkrijte najpopularnije stilove interijera i kako ih možete pretvoriti u moderne ideje za interijer. Usredotoćeni smo na stilove i trendove interijera, namještaj za svaku prostoriju, materijale za dizajn interijera i trendove u bojama interijera. Zaronite ravno unutra i računajte na vidaXL-ov kutak za nadahnuće koji će vam pomoći u uređenju doma!