Trenutno u modi

Iako su stilovi bezvremenski, trendovi su vrući

Saznajte što je popularno u svijetu dizajna interijera i eksterijera. Moderan namještaj, boje, oblici i još mnogo toga.

Bijelo i svijetlo

Bijeli i svijetli namještaj, ideje za ukrašavanje i nevjerojatni savjeti za uklapanje ovog trenda u vaše uređenje.

Otkrijte višekeyboard_arrow_right

Kupujte bijele i svijetle proizvodekeyboard_arrow_right

Baršun

Baršun je elegantan, topao i privlačan. Otkrijte sve o trendu baršuna i kako ga unijeti u svoj dom.

Otkrijte višekeyboard_arrow_right

Kupujte proizvode od brašunakeyboard_arrow_right

Zlatni naglasci

Uljepšajte svoj interijer zlatnim detaljima. Trend zlatnih naglasaka pomaže vam stvoriti popularan i moderan interijer.

Otkrijte višekeyboard_arrow_right

Kupujte proizvode sa zlatnim detaljimakeyboard_arrow_right

Također popularno

Upoznajte najpopularnije trendove u dizajnu interijera 2022.

Trendovi u dizajnu interijera pomažu vam saznati više o uređenju doma. Uravnoteženo uređenje doma slijedi određeni stil. Uz to, trendovi predstavljaju šlag na kraju. Trendovi u interijeru toliko su višenamjenski da možete upotrijebiti samo ukrasne detalje kako biste ih učinili svojima. Otkrijte naše savjete i trikove, ideje za interijere i još puno toga što je u skladu s trendovima uređenja interijera 2022.!

Nadahnite se najnovijim trendovima u dizajnu interijera

Ako vam je potrebno malo smjernica za preuređenje, pogledajte četiri velika trenda u dizajnu interijera doma koje ne smijete propustiti. Stvorite eklektični dnevni boravak u kojem se osjećate kreativno i nadahnuto. Istaknite toplinu i udobnost svoje osjećate kreativno i nadahnuto. Istaknite toplinu i udobnost svoje spavaće sobe trendom pruća i ratana.

Sitni detalji čine razliku u dizajnu interijera doma. Pogledajte trend zlatnih naglasaka, neophodan u vašoj blagovaonici. Trend baršuna ne treba predstavljati. Trendovi uređenja interijera 2022. čekaju da vas još više nadahnu u uređenju doma.

Možete također upotrijebiti najnovije trendove u dizajnu za preuređenje svog vrta, terase ili balkona. Razgovaramo o najnovijim materijalima, dizajnu namještaja i ukrasima koji čine razliku u vašem vanjskom uređenju. Želite li postaviti vrtni bar, ali niste sigurni što je trenutno u modi? Ovdje ćete pronaći najbolji dizajn vanjskog namještaja i savjete za uređenje. Ratan je stvarno moderan, ali koje su najbolje ideje za ukrašavanje ratana? Dopustite nam da vas nadahnemo u uređenju prekrasnog vanjskog prostora.

Nadahnuće za stvaranje doma iz snova

Naš kutak za nadahnuće daje vam savršene smjernice za preuređenje vašeg doma. Otkrijte najpopularnije stilove interijera i kako ih možete pretvoriti u moderne ideje za interijer. Usredotoćeni smo na stilove i trendove interijera, namještaj za svaku prostoriju, materijale za dizajn interijera i trendove u bojama interijera. Zaronite ravno unutra i računajte na vidaXL-ov kutak za nadahnuće koji će vam pomoći u uređenju doma!